Így várta haza a család Lilut és az újszülött babáját

otthon szülés Lilu kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu és újszülött kisfia, Félix hazatérhetett a kórházból. Az új családtagot az édesapa és a nagytesó, a 10 éves Dávid is nagyon várta már.

Különleges meglepetéssel készült Lilu férje és nagyfia, Dávid a kis Félix hazatérésére. A műsorvezető az Instagramon osztotta meg örömét.

"Vannak pillanatok, amikről már akkor tudja az ember, hogy soha nem felejti el, amikor éppen megtörténnek... ilyenből az elmúlt héten volt néhány... amikor egyszerűen túlcsordult a szívem. Ilyen volt, amikor hazaérkezünk először négyen... és a nagytesó megmutatja Félixnek az otthonát... és ahogy a családom készül és vár minket... ahogy minden jobb, mint ahogy el tudtam volna képzelni... mert már NÉGYEN vagyunk. Ahogy Anyukám mondja: Cincikém ez a kisfiú egy áldás... és igen.. ezt érzem...." – írta a lufis fotóhoz Lilu.

Így köszöntette fel születésnapján II. Erzsébetet Harry herceg és Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-ii-erzsebet-szuletesnap-harry-herceg-es-meghan-hercegne-koszontes.htmlTegnap, április 21-én ünnepelte 93. születésnapját Erzsébet királynő. Harry herceg és várandós felesége, Meghan hercegné így köszöntötte az uralkodót hivatalos Insta-oldalukon. TV + Sztárok--Ezek a hírességek kerültek fel a Time legbefolyásosabb embereinek 100-as listájárahttp://www.life.hu/sztarok/20190418-ezek-a-hiressegek-kerultek-fel-a-time-legbefolyasosabb-embereinek-100as-listajara.htmlKiderült, kik kerültek fel a Time magazin legbefolyásosabb embereinek 100-as listájára. TV + Sztárok--Jól van az Ázsia Express 2 Srí Lankán is forgató stábja: már Indiában vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-jol-van-az-azsia-express-2-sri-lankan-is-forgato-stabja-mar-indiaban-vannak.htmlAhogy megírtuk, három keresztény templomot és négy szállodát ért robbantásos támadás húsvétvasárnap délelőtt Srí Lankán, közel 180 ember meghalt. Időközben egy nyolcadik robbanás is történt, az ország kormánya pedig kijárási tilalmat rendelt el. A tragédia kapcsán közleményt adott ki a TV2, ugyanis az Ázsia Expressz 2. forgatásának is az egyik helyszíne Srí Lanka. TV + SztárokOrigoGáspár Bea elárulta: kiközösítették a celebek a Konyhafőnök VIP-benhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-gaspar-bea-elarulta-kikozositettek-a-celebek-a-konyhafonok-vipben.htmlGáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP-ben kiközösítették őt celebtársai. Mindenki Kovács Kati olimpikonnak szurkolt, aki Bea elmondása szerint nagyon sportszerűtlenül viselkedett. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien InstaStoryban osztotta ki követőit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-vasvari-vivien-instastoryban-osztotta-ki-kovetoit-foto.htmlVasvári Vivien mindent megoszt a követőivel a közösségi oldalán. Ezúttal arról mesélt, hogy szokatlan módon késik a menstruációja. Bár nem vár kisbabát, aggódik a celeb, mert nála ilyen nem szokott előfordulni. A követőitől kapott hideget és meleget is a témában, amire természetesen ő is reagált. TV + SztárokOrigoAdele szakított gyermeke apjával, már szét is költöztekhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-adele-szakitott-gyermeke-apjaval-mar-szet-is-koltoztek.html7 év szerelem után véget ért Adele kapcsolata. A világsztár és kedvese már szét is költöztek. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.