Gáspár Bea elárulta: kiközösítették a celebek a Konyhafőnök VIP-ben

Forrás: Gáspár Bea/Instagram -
kiközösítés Konyhafőnök VIP Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP-ben kiközösítették őt celebtársai. Mindenki Kovács Kati olimpikonnak szurkolt, aki Bea elmondása szerint nagyon sportszerűtlenül viselkedett.

Gáspár Bea elárulta, hogy celebtársai a Konyhafőnök VIP című műsorban teljesen kiközösítették, és a döntőben egyetlen csapattárs sem volt, aki őt támogatta volna. Mindenki Kovács Katalin olimpikonnak szurkolt. Szerinte Kati nagyon sportszerűtlen volt vele és nem tudta elviselni a gondolatát sem annak, hogy második legyen.

Gáspár Bea Forrás: Gáspár Bea/Instagram

"Kata a gondolatot sem tudta elviselni, hogy második legyen, nem is viselkedett velem sportszerűen. Az összes többi celeb versenyző neki szurkolt, az ő öltözőjében volt, őt biztatta. Az én öltözőm kongott az ürességtől, a szerkesztők a lányomat, Evelint hívták fel, hogy jöjjön be nekem szurkolni" – mesélte a MédiaPiacnak Gáspár Bea, írta meg Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.