Szabó Kitti, a Barátok közt egykori sztárja beszámolt szülése részleteiről

Szabó Kitti szülés Barátok közt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Kitti, a Barátok közt egykori sztárja első gyermeke szüléséről osztott meg részleteket. Császármetszéssel jött világra Félix.

Fiatalon vált anyukává Szabó Kitti. A Barátok közt egykori szereplője 25 éves, és először saját vlogján számolt be szülésének részleteiről. Félixet császármetszéssel kellett világra hoznia, a természetes útra ugyanis sajnos nem volt lehetőség.

Február 4-re voltam kiírva programozott császárra, mivel Félix nem fordult meg. A császármetszés nálam életmentő műtét lett volna, a baba fekvése miatt nem tudtam volna természetes úton megszülni – idézi a Blikk a fiatal anyukát. – Voltak nehéz időszakok, amikor keveset aludtunk, vagy napokig azért sírtam, mert ráesett Félix fejére a telefon. Ám akárhányszor ránézek a kisfiamra és az apukájára, Martinra, tudom, bármit megérnek nekem” – tette hozzá Kitti.

7 Disney-gonosz, akik nem is annyira elvetemültek, mint elsőre hinnédhttp://www.life.hu/csalad/20190820-7-disney-gonosz-akik-nem-is-annyira-elvetemultek-mint-elsore-hinned.htmlA gyermekkorunkba némi sötétséget csempésző Disney mesék gonoszai felnőtt fejjel már nem is tűnnek annyira megátalkodottnak, sőt. Az emberi hibákkal, rossz tulajdonságokkal felruházott antihősök döntései és cselekedetei mögött kézzelfogható, emberi vágyak, érzések sorakoznak. Sok esetben talán könnyebben is tudunk velük azonosulni, mint a hercegnőkkel és hercegekkel. Felnőttként újranézve ezeket a meséket te is láthatod, hogy bizony nem ördögtől való a gonoszságuk. CsaládOrigoValkó Eszter megmutatta három hónapos kisfiát – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190823-valko-eszter-megmutatta-3-honapos-kisfiat.htmlValkó Eszter három hónapja adott életet kisfiának, most pedig megmutatta, milyen nagy baba már Simi. CsaládOrigoSebestyén Balázs házassága krízispontjairól vallotthttp://www.life.hu/csalad/20190823-sebestyen-balazs-radios-es-musorvezeto-hazassaga-krizispontjairol-meselt.htmlSebestyén Balázs és felesége, Viki 14 évvel ezelőtti találkozása nem épp a romantikus filmeket idézte. Még együtt dolgozni sem igazán akartak, annyira ellenszenvesek voltak egymásnak. Kapcsolatuk alatt több mélypontot éltek meg. CsaládOrigoDe édesek! Tündéri képet posztolt kisfiáról Liluhttp://www.life.hu/csalad/20190823-lilu-tunderi-kepet-posztolt-kisfiaval.htmlLilu egyszerűen nem tud betelni az anyaság örömeivel, láthatóan nagyon boldog, hogy újra babázhat. Négy hónapos kisfiáról ezúttal egy közös képet osztott meg. Család--Legyen gyermeked világrahozatala jó élmény - Így lesz háborítatlan a szülés!http://www.life.hu/csalad/20190820-legyen-gyermeked-vilagrahozatala-jo-elmeny-igy-lesz-haboritatlan-a-szules.htmlA filmekben tucatnyi alkalommal láttuk már, hogyan hozzák világra a sikítozó, verejtékes homlokú anyák a gyermekeiket. A valóság azonban máshogy fest. Mivel a szülés és a vajúdás még mindig tabu téma, az első gyermeküket váró édesanyák nem sokat tudnak erről a folyamatról, ezért sok nő félelemmel tekint a nem mindennapi megméretés elé. Azért, hogy eloszlassuk az alaptalan szorongásokat és aggodalmakat, összegyűjtöttünk néhány praktikát, amelyek segítségével könnyebbé és gyorsabbá teheted a szülést. CsaládOrigoAngelina Jolie és Brad Pitt fia, Maddox főiskolára menthttp://www.life.hu/csalad/20190822-angelina-jolie-es-brad-pitt-fia-maddox-foiskolara-ment.htmlMaddox Jolie-Pitt megkezdte a főiskolát Szöulban. Nem akármilyen volt a belépője. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.