Szexualitás lejtmenetben: a csökkent nemi vágy leggyakoribb okai

párkapcsolat büntetés szexuális élet nemi vágy gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg a legtöbben úgy gondoljuk, hogy a megfelelő szexuális élet egy párkapcsolatban leginkább egy ismeretlen harmadik miatt kerül lejtőre. Pedig a párok, házastársak szexuális kapcsolatának romlását nem kizárólag a vélt vagy valós szeretők tehetik tönkre. Dr. Erős Erika szexuálpszichiáter - a Videoklinika.hu szakértője - felsorolt néhány gyakori okot, amelyek ide vezethetnek, és ezek között egy sem volt, amely azt a bizonyos titkos harmadikat jelölte volna meg indokként.

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért(18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Herpesz a nemi szerven - Ne hidd, hogy a hűtlenség jele!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120127-herpesz-a-nemiszerven-ne-hidd-hogy-a-hutlenseg-jele.htmlDr. Csernus Imre: Úgy éreztem, az életemért küzdök!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120127-dr-csernus-imre-a-panikbetegseg-tunetei.htmlDr. Czeizel Endre: A felgyorsult fejlődés így változtatta meg a nőkethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120126-dr-czeizel-a-felgyorsult-fejlodes-igy-valtoztatta-meg-a-noket.htmlDr. Csernus Imre: "Ezért nem összetartó a magyar nép"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120117-dr-csernus-imre-ezert-nem-osszetarto-a-magyar-nep.htmlDr. Czeizel Endre: Így befolyásolható a baba nemehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120111-dr-czeizel-endre-igy-befolyasolhato-a-baba-neme.htmlDr. Csernus: Hatévi gyávaság után így kell elkezdeni csajozni (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120109-dr-csernus-6-evi-gyavasag-utan-igy-kell-elkezdeni-csajozni.htmlDr. Krasznai Zsolt: Mitől lesz szebb a mell? Szilikon kontra saját zsír beültetéshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120110-dr-krasznai-zsolt-mitol-lesz-szebb-a-mell-szilikon-kontra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.