"22 éve hallgatok" - Michael Jacksont ismét molesztálással vádolják

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Ben Lack / Swns.Com -
Michael Jackson férfi erőszak molesztálás családon belüli erőszak gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson többször keveredett már gyanúba gyermekmolesztálás kapcsán. Most, halála után ismét ezzel vádolják - előkerült két áldozat

"22 éve hallgatok" - állítja a most 32 éves Wade Robson, aki korábban már megtette a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy kiderüljön: a pop királya gyermekkorában, hétéves korától fogva molesztálta őt.

Michael Jackson Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Ben Lack / Swns.Com

A most 36 éves James Safechuck ennél is továbbmegy: ő azt állítja, hogy annak idején Jacko még "feleségül is vette" egy saját bizarr titkos esküvőn, amelyről a király még házassági okiratot is kiállított.

A két esetet a bíróság kedden tárgyalja majd, a két áldozat szerint kétséget kizáró bizonyítékaik vannak Michael Jackson ellen. A fiúk továbbá azt is állítják, hogy korábban összesen 134 millió fontot kaptak azért, hogy hallgassanak a szörnyű tettről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.