Kivették a magyar énekes fél máját

Fotó: Csanádi Márton - Origo -
operáció Schuster Lóri májbetegség Schuster Lóránt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb operáción esett át a P. Mobil vezetője, Schuster Lóránt.

"Most dobják ki a fél májamat" - mondta a 65 éves énekes a tőle megszokott öniróniával a múlt héten a Blikknek. Szerencsére azóta a műtéten túl van, ám még regenerálódnia kell.

Fotó: Csanádi Márton - Origo

"Köszönjük az érdeklődést, a műtét rendben lezajlott" - válaszolta a lap megkeresésére a népszerű zenész nagyobbik lánya, Schuster Lili.
Mint ismeretes, a Lórit tavaly márciusban még tüdőgyulladás gyanújával vizsgálták, ám ekkor gyanús foltokat találtak a máján. Néhány héttel később meg is műtötték, ám az operáció során kiderült, vastagbélrákban is szenved. Megkezdődtek a kemoterápiák, majd két műtéten is átesett egymást követően, most pedig egy speciális beavatkozáson, melynek során eltávolították a fél máját.

Gombák, szemölcsök, bacik? A védekezés nem csak az ágyban, a vízben is fontoshttp://www.life.hu/drlife/20150601-fontos-vedekezni-a-gombak-szemolcsok-es-bakteriumok-ellen-igy-ovd-a-borod-a-strandszezon-idejen.htmlNyáron mindenki szívesen tölti az idejét a vízparton, legyen szó strandolásról, tengerparti nyaralásról, vagy éppen egy balatoni csobbanásról. A természetes és mesterséges vizek közelében azonban sok kórokozó és baktérium leselkedik a strandolókra, így neked is érdemes betartanod pár tanácsot és szabályt, hogy a nyaralás minden percét kiélvezhesd.Dr. LifeThinkstockÁrtalmatlan szépségpöttyök vagy mini gyilkológépek?http://www.life.hu/drlife/20150531-itt-az-ideje-az-anyajegyszuresnek-artalmatlan-szepsegpottyok-vagy-borrak-keltok.htmlUgyan az anyajegyek többsége ártalmatlan szépségpötty csupán, némelyek veszélyesek is lehetnek, ugyanis bőrrák, vagyis melanoma alakulhat ki belőlük. Érdemes időről időre, főleg a nyári önfeledt napozás előtt, megvizsgáltatni anyajegyeinket.Dr. LifeThinkstockAz internet népe ezt könnyezi most: Ölelkező rákbeteg kislányokhttp://www.life.hu/drlife/20150601-olelkezo-rakos-kislanyok-kepe.htmlBejárta a világot a kép, amelyen két rákos kislány ölelkezik. Az egyikük édesanyja készítette a fotót. Dr. Life--Állítják: titokban vetette el a babáját Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/drlife/20150601-titokban-vetette-el-babajat-katalin-hercegno.htmlA brit királyi családdal kapcsolatban szinte hónapról hónapra röppennek fel pletykák, közöttük nem kevés botrányos vagy megdöbbentő. A legújabbak szerint Katalin hercegnő évekkel ezelőtt teherbe esett egykori szerelmétől, ám a babát nem tartotta meg. Dr. Life--Köböl Anita műsorvezető élete a betegsége ellenére is teljeshttp://www.life.hu/drlife/20150529-napidokor-kobol-anita-elete-laktoz-intoleranciaval-is-teljes.htmlKöböl Anita vezetett már egészséges életmóddal kapcsolatos magazinműsort, de a csinos műsorvezető nem csak a képernyőn, a magánéletében is nagyon odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen mozog, sok zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket fogyaszt. Ezért ijedt meg, amikor kiderült, hogy laktózintoleranciában szenved.Dr. LifeOrigoTragikus műhiba! Egyik helyett mindkét veséjét eltávolították a kislánynakhttp://www.life.hu/drlife/20150530-egyik-helyett-mindket-vesejet-eltavolitottak-a-kislanynak.htmlEgy kislány az egyik veséje eltávolítására feküdt be a kórházba, ámamikor felébredt, kiderült egyik sem volt meg neki. A kórház nem adott észszerű magyarázatot az ügyre, a szülők perelnek. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.