Meghallotta kislánya hangját és kinyitotta szemét a kómában fekvő apa

Forrás: Thinkstock -
kóma kislány hang apa gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes édesapa, Gábor már egy hónapja kómában van, miután szeptemberben autóbalesetet szenvedett és súlyosan megsérült a feje. Először kislánya hangját hallva reagált a külvilágra.

Ötórás műtéten esett át a 39 éves kétgyermekes édesapa, aki szeptemberben szenvedett autóbalesetet és azóta is kómában van. Felesége minden nap ott van vele a kórházban és mivel a gyermekeiket nem engedik be a férfihoz, a nő telefonra rögzítette a hangjukat, amit minden alkalommal lejátszik férjének a kórházban.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Ezek a felvételek keltették fel a reményt mindenkiben, miután a férfi egy alkalommal kislánya hangját hallva kinyitotta a szemét. "Az orvosok szerint nem tudatos reakció, de amikor a kislányunk hangját hallja, mindig kinyitja a szemét. Dorka mondókákat mond, mesél neki, és mindig azt üzeni, hogy gyógyuljon, harcoljon" - mondta szomorúan a feleség, Kata a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.