Alkoholizálás miatt kellett elhagynia az idősek otthonát Som Lajosnak

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
alkohol Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az átmeneti idősek otthonából az édesanyjához költözött Som Lajos. A zenészt azonban a mamája is kitagadta. 

"Szilveszterkor kicsit ünnepeltem, ebből adódott némi probléma, de nem ezért jöttem el az otthonból, hanem mert olyan helyzetet teremtettek, hogy nem volt maradásom. Éreztették velem, hogy csak megtűrt vagyok" – magyarázta Som a Blikknek, és nem tagadta, az alkoholfogyasztás miatt gyűlt meg vele az intézmény vezetőinek a baja. "Nem estem vissza, csak kicsit jól akartam érezni magam, de hagyjuk ezt… Örülök, hogy eljöhettem onnan" - tette hozá.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Anyám egyszer csak kihívta a mentősöket, mert szerinte eszméletlen voltam, pedig nem is volt semmi bajom. Ezen aztán összevesztünk, és olyanokat vágott a fejemhez, hogy többé nem vagyok a fia, és kitagad. Tényleg úgy beszélt velem, mint valami idegennel. Ezek után onnan is eljöttem" – árulta el Som, aki jelenleg egy zuglói panzióban lakik. Hozzátette, a külföldi jogdíjakból telik még neki erre a napi 10-15 ezer forintra, de exnejének is sokat köszönhet.

A zenész reméli, előbb-utóbb beköltözhet egy új önkormányzati lakásba. A régit egyrészt felújítják, ráadásul az emeletre nem is tud felmenni. Som hangsúlyozta, nem akarja folytatni önpusztító életvitelét, szabad és a maga ura szeretne lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.