Elképesztő! 107 kilót nyomott a ritka betegséggel küzdő nő lába

Northfoto -
gyógyszer végtag génmutáció egészségi állapot ritka betegség duzzanat láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mandy Sellars születésétől fogva küzdött duzzadt végtagjaival, gyógyszeres kezelésének hála azonban rengeteget javult az állapota.

Mandy Sellars lábai már születésétől fogva ötször nagyobbak voltak felsőtestéhez képest. A 41 éves nő végtagjai 2010-ben már 107 kilósra duzzadtak, vérmérgezés miatt pedig még ebben az évben amputálni kellett a bal lábát.

Northfoto

Az igazi sokkot az jelentette Mandy számára, amikor a műtétet követően a végtag újra növekedésnek indult.

Az orrában felejtették a tampont a műtét után a szentesi nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20160519-az-orraban-felejtettek-a-tampont-az-orrsovenymutet-utan-egy-szentesi-nonek-a-korhazban.htmlFájdalmai miatt nem tud dolgozni a 29 éves nő, aki most kártérítést követel az őt kezelő intézménytől. Dr. Life--9 kilósra duzzadt a koponyája egy ritka betegségtől szenvedő 2 éves kisfiúnakhttp://www.life.hu/drlife/20160530-2-eves-kisfiu-koponyaja-9-kilosra-duzzadt-vizfejusege-miatt.htmlA Bangladesben született kisfiú fejének mérete két év alatt akkorára nőtt, mint egy focilabda. Dr. LifeOrigoTényleg használ a menstruációs görcsoldó kütyü?http://www.life.hu/drlife/20160525-a-menstruacios-gorcsoket-oldo-szerkezet-a-livia-egy-eleketromos-idegstimulalo-keszulek.htmlOktóbertől lesz kapható a Livia névre hallgató elektromos idegstimuláló készülék, amely az ígértek szerint segít a havi vérzés során jelentkező fájdalmak megszüntetésében. A Buzzfeed három hölgyet kért fel, hogy tesztelje a szerkezetet. Dr. LifeOrigoVisszavágott a testét kritizálóinak a gyermeket váró ausztrál modellhttp://www.life.hu/drlife/20160517-hannah-polites-ausztral-modell-visszavagott-a-testet-es-terhesseget-kritizaloknak.htmlNem kímélték a kommentelők a hatodik hónapban járó fehérneműmodellt, Hannah Polites-t. Az Instagram-sztár azonban nem hagyta annyiban a dolgot. Dr. LifeOrigo"Undorítóvá, vörössé és csúnyává tett" - Így tanult meg együtt élni bőrbetegségével a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20160518-emma-lawson-megtanult-egyutt-elni-borbetegsegevel-a-pikkelysomorrel.htmlA 22 éves Emma Lawson életét korábban megkeserítette pikkelysömöre, az ausztrál lánynak azonban mára sikerült elfogadnia magát. Dr. LifeOrigoVideó: így távolítják el a felesleges bőrt egy 120 kilót fogyott emberrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160518-igy-tavolitjak-el-a-bort-egy-120-kilot-fogyott-ferfirol-video.htmlA pozitív testképet hirdető és rengeteget fogyott Matt Diaz műtétjét a BuzzFeed News Facebook-oldalán osztották meg. Csak erős gyomrúaknak! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.