gyomorvérzés alkoholizmus Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, gyomorvérzés miatt rohammentő szállította kórházba Damu Roland feleségét a minap. Edina hiába lett édesanya, nem képes letenni a poharat. 

Úgy tudni, hogy a szenvedélybeteg asszony egy héten belül kétszer is kórházba került, nagyon súlyos állapotban van.

Forrás: TV2

" Az alkoholizmus súlyos stádiumában a gyomor felső és a nyelőcső alsó része vérzik, ami arra utal, hogy a szervezet kezdi feladni a küzdelmet. Nem ritka, hogy ilyen esetekben a betegség végső kimenetele a halál. A gyomorvérzés tünetei mellett előrehaladott májkárosodás vagy gyomorfekély is megjelenhet, ami szintén súlyosbíthatja a beteg állapotát. Azonnal le kellene tenni az italt, akkor talán lenne remény" - nyilatkozta a Blikknek dr. Kóczán István belgyógyász.

Súlyos beteg Damu felesége - Rohammentő vitte kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20160701-rohammento-vitte-korhazba-damu-roland-feleseget.htmlNagy a baj Damu Roland válófélben lévő feleségével. Lapinformációk szerint rohammentő vitte kórházba: gyomorvérzése volt. Dr. Life--Michael Schumacher könnyezik, ha a szerettei hangját halljahttp://www.life.hu/drlife/20160630-michael-schumacher-konnyezik-ha-a-szerettei-hangjat-hallja.htmlA legfrissebb információk szerint jól reagál az orvosi kezelésekre Michael Schumacher. Dr. Life--Dühös vagy? Visszahúzódó? Zárkózott? - Ilyen betegséged lehethttp://www.life.hu/drlife/20160626-a-hazastarsak-veszekedese-osszefugg-a-testi-betegsegeikkel.html A legújabb kutatás szerint az, ahogyan a házastársak veszekednek egymással, előre jelezeti, milyen valószínűséggel alakulhatnak ki bennük később testi betegségek.Dr. Life--Ha túl sokat dolgozik a nő, jó eséllyel beteg leszhttp://www.life.hu/drlife/20160625-ha-tul-sokat-dolgozik-a-no-jo-esellyel-beteg-lesz.htmlKomoly árat fizethetnek a sikeres karrierért azok a nők, akik túl sokat dolgoznak: növekszik esetükben ugyanis a végzetes betegségek, többek között pl. a szívbetegségek és a rák kockázata.Dr. LifeThinkstock9 tévhit a melltartóval kapcsolatbanhttp://www.life.hu/drlife/20160625-9-tevhit-a-melltartoval-kapcsolatban.html Gyerekkorban sok olyan dolgot hall az ember, amiről felnőttként már tudja jól, hogy nem igaz, például, hogy ha lenyelünk egy rágógumit, az hét évig a gyomrunkban marad, vagy ha túl gyakran grimaszolunk, úgy marad az arcunk. Úgy tűnik azonban, hogy a melltartókról alkotott tévhiteket a nők fejéből ennél sokkal nehezebb kiverni. Az alábbiakban ezekről a hiedelmekről és cáfolataikról olvashatunk.Dr. LifeThinkstock8 dolog, amit jó, ha minden nő tud a hüvelye egészségérőlhttp://www.life.hu/drlife/20160618-8-dolog-amit-jo-ha-minden-no-tud-a-huvelye-egeszsegerol.htmlDr. Ahmed Ismail londoni nőgyógyász szerint az egészséges vagina szagtalan, és tulajdonosa nem tapasztal égető, viszkető érzést, továbbá váladékozásra sem kerül sor. A szakember nyolc tanácsot oszt meg a nők szexuális egészsége érdekében. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.