Kozsó a műtétjéről: „Ekkor a nevemet kicserélték, és kódokat adtak”

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
teaház műtét áramlopás Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg hír és pletyka keringett mostanában Kozsóról. A teaháza körüli balhéról és egészségi állapotáról is sokat lehetett hallani. A szomorú szamuráj úgy döntött, tisztázza a híreszteléseket.

Kozsó úgy döntött, megvárja, hogy leüljön a nagy médiaérdeklődés körülötte, és csak azután szólal meg. Súlyos betegségével kapcsolatban elmondta, hogy nem agyvérzése volt, azon hat évvel korábban esett át, de mint mesélte, két hét héttel utána már koncertezett.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Másfél éve pont azért ment el egy műtétre, hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer. „Hátulról valamit betömtek” - magyarázta Kozsó Bochkor Gáboréknak a beavatkozás lényegét. Az énekes már föl akart állni, de „valami újra felrobbant” az agyában.

„Ekkor a nevemet kicserélték, és kódokat adtak”

– meséli a másfél éves történteket Kozsó, aki azóta teljesen felépült.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

A Zöld Teknős teaház körül felröppent botrányok kapcsán Kozsó szerint csak az ő neve miatt volt akkora felhajtás, amúgy hat éve semmi köze sincs hozzá, mint ahogy Keirához, az egykori szerelméhez sincs már. Igaz, néha előfordul, hogy együtt koncerteznek. „Talán egy-két év múlva kiderül, mi volt a szakítás oka” - mondta Kozsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.