A világ legcsúnyább nőjének csúfolták - így néz ki most

Forrás: NORTHFOTO/James Ambler / Barcroft USA/James Ambler / Barcroft Usa -
szívszorító csúnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dokumentumfilm készült annak a lánynak az életéről, akit a közösségi médiában a világ legcsúnyább nőjeként emlegetnek. Lizzy Velasquez őszintén és nyíltan mesélte el szívszorító történetét, és azt, hogyan tudott a sok gúnyolódással és bántással megbirkózni.

A film címe Bátor szív: a Lizzy Velasquez-sztori, és annak a lánynak a szívfacsaró történetét mesélik el, akit egyszer csak a világháló legrondább lányának tituláltak. Fotói vírusként kezdtek terjedni a neten, rengetegen megosztották és posztolták.

A lány 17 éves korában látta viszont magát az interneten először egy videóban, ami alatt szörnyű kommenteket lehetett olvasni.

Lizzy ekkor véget akart vetni az életének.

Forrás: NORTHFOTO/James Ambler / Barcroft USA/James Ambler / Barcroft Usa

Miután felkérték őt arra, hogy szerepeljen egy dokumentumfilmben, amelyben az ő életét dolgoznák fel, újra kezdte látni a fényt az alagút végén. Azt reméli, ő lehet az, aki vigaszt és reményt nyújthat azoknak, akik valamilyen betegség vagy egyéb elváltozás miatt szintén kirekesztetté váltak.

A fiatal texasi nő egyébként egy ritka rendellenességgel született, ami már gyerekkorában egy idős asszony külsejét kölcsönözte neki. A fejlődési zavarai miatt alacsony is maradt, a súlya pedig mindössze 30 kiló – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.