Sebestyén Balázs: "Negyvenéves koromra eljutottam oda, hogy mindennap iszom"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
alkohol RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban húzza meg esténként a borosflaskát Sebestyén Balázs – derült ki a Class FM tegnap reggeli műsorából.

Sebestyén Balázs olyan dolgot mesélt el magáról a Morning Show-ban, amit az emberek általában titkolni szoktak, meg is lepte őszinteségével a hallgatókat és műsorvezetőtársait.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Negyvenéves koromra eljutottam oda, hogy mindennap iszom. Nem részegedem le, nem rúgom fel a gyerek játékos kosarát, de tompítom a valóságot. Úgy csinálom, hogy a feleségem ne vegye észre. Kint, a teraszon is van egy hűtő, Vikinek azt mondom, hopp, kiugrok összeszedni a faleveleket" - magyarázta az adásban Balázs, aki azt is el­mondta, csavaros tetejű üveget használ, mert abból gyorsan és észrevétlenül tudja kortyolni a rozét. Ezt már nem bírta szó nélkül Rákóczi Feri, aki úgy reagált Balázs szavaira, hogy ez már maga az alkoholizmus. A Bors megkereste az adás után Sebestyén Balázst.

"A Morning Show-ban rendszeresen karikírozzuk magunkat és egymást. Ebbe be­lefér, hogy a ma­gam heti három po­hár rozémat úgy felnagyítom, hogy Janiék­kal mindhárman teli szájjal röhöghessünk a már súlyos alkoholproblémáimon" – mondta nevetve Balázs.

Több métert zuhant egy nő a Richter Gedeon gyárbanhttp://www.life.hu/drlife/20160921-baleset-tortent-a-richter-gedeon-gyarban-tobb-meter-zuhant-egy-no.htmlBalesetet szenvedett egy fiatal nő a Richter Gedeon gyárban Budapesten. Jelenleg az életéért küzdenek. Dr. Life--Fellökték, segítettek, kirabolták: Járókeretes férfit fosztottak ki Budapestenhttp://www.life.hu/drlife/20160918-jarokeretes-ferfit-fosztottak-ki-budapesten-eloszor-felloktek-segitettek-majd-kiraboltak.htmlSegítségnek álcázták a rablást a támadók, akik kétszer is próbálkoztak: fellökték, majd támogatták idős, járókeretes áldozatukat - közben megszabadították táskájától. Dr. LifeThinkstockVisszatért! Kulka János tegnap este újra színpadon állthttp://www.life.hu/drlife/20160918-kulka-janos-visszatert-a-szinpadra-a-katona-jozsef-szinhaz-a-nagy-tapsrend-cimu-darabjaban.htmlEbben az évadban ugyan már nem vállal el szerepeket, de ez egyszer kivételt tett Kulka János, akit a betegsége óta először láthatott közönség szombaton este a Katona színpadán.Dr. Life--Mennyi az annyi? Az alkoholizmus fokmérőjehttp://www.life.hu/drlife/20160920-mennyi-az-annyi-az-alkoholizmus-fokmeroje-tippek-elvonokurahoz-mit-lehet-tenni.htmlMinden nehéz munkanap után szükséged van egy pohár borra? A hétvégi buli italozás nélkül elképzelhetetlen? Mi az, ami már alkoholizmusnak számít? Ennek jártunk utána szakértő segítségével. Dr. LifeOrigoEgészségben és betegségben - 3 eset, amikor Brad Pitt kiállt Angelina Jolie melletthttp://www.life.hu/drlife/20160921-brad-pitt-kiallt-angelina-jolie-mellett-amikor-gond-volt-az-egeszsegevel.htmlHollywood elsőszámú sztárpárja 10 év együttlét plusz 2 év házasság és 6 közös gyermek nevelése után jelentette be azt, amire senki sem számított: a hírességek által oly kedvelt „kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva elválnak útjaik. Hogy pontosan mi állhat a szakítás hátterében, arról információkat egyelőre nem tudni, azt azonban láthattuk, az évek során hányszor biztosította szeretetéről és támogatásáról Brad Pitt Angelina Jolie-t. Íme. Dr. Life--Betegségek a filmvásznon: az Alzheimer-kórhttp://www.life.hu/drlife/20160919-betegsegek-a-filmvasznon-az-alzheimer-kor.htmlAz időskori elbutulás leggyakoribb okaként emlegetett Alzheimer-kórról sokat hallottunk már, azonban továbbra is keveset tudunk arról, hogy pontosan hogyan is befolyásolja az érintett mindennapi és családi életét. A hollywoodi filmeseknek hála azonban egyre több produkción keresztül nyerhetünk betekintést ebbe a megbetegedésbe, ezeket az alkotásokat pedig az Alzheimer-kór világnapja alkalmából a teljesség igénye nélkül össze is gyűjtöttünk. Íme. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.