Megdöbbentő: 6000 tumorral a testén él egy nő

Forrás: Facebook/Libby Huffer -
betegség tumor rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai asszony elképesztő betegséggel él együtt.

Libby Huffernek neurofibromatozisa van, amelyet 5 éves korában fedeztek fel. Ez a betegség érinti az idegrendszert és az illető bőrszöveteit is, ezért általában rengeteg jó indulatú daganat formájában jelentkezik. – tudta meg a DailyMail.

Libby Huffer 6000 tumorral a testén él Forrás: Facebook/Libby Huffer

Libby helyzete azonban jóval súlyosabb az átlagnál, ezért neki közel 6000 tumor borítja a testét. Ezek rendkívül megnehezítik a mindennapjait, de az orvosok sem tudnak segíteni rajta. A nő folyamatos fájdalommal is küzd, nehezen tud aludni is, pedig 13 féle gyógyszert szed rá.

Libby nagyon komoly megkülönböztetésben részesül a többiek részéről a külseje miatt. Bármennyire is nyitottan gondolkodik, az emberek azonnal elítélik őt. Problémát jelent ez a magánéletben is, és munkát találnia sem volt egyszerű.

"A főiskola után 2 évembe telt, mire találtam egy normálisan fizető állást, mert a legtöbb helyről vissza sem hívtak a külsöm miatt." - mesélte Libby a történteket. Mindennek ellenére próbál pozitívan gondolkodni és meglátni az élet szépségeit a mindennapokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.