Félrediagnosztizálták a férfit - Hamarosan meg fog halni

Forrás: Thinkstock -
adomány halál szorulás rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, de szorulásnak nézték a férfi kezdődő rákját. Emiatt már csak néhány hónap maradt hátra a 29 éves édesapa életéből. 

2014-ben kezdték el kivizsgálni Mike-ot, mert rendszeres bélbántalmakra panaszkodott. Az orvosok megállapították, hogy egyszerű szorulásról van szó, semmi komoly. Ám néhány héttel később az akkor 26 éves férfinak komoly fájdalmai voltak, ekkor derült ki:

nem szorulása van, hanem rákos.

Ezt követően Mike egy műtéten, később pedig kemoterápián esett át. Mikor már jól érezte magát, visszatért dolgozni, de egy későbbi vizsgálat kimutatta, hogy a gyomrában is növekedni kezdett egy daganat. Az orvosok ismét megoperálták a férfit, és sebészeti úton eltávolították a rosszindulatú rákos daganatot.

Félrediagnosztizálták a rákos férfit - képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ezután született meg, a most 2 éves kisfia, Kaiden, majd egy évvel rá egy kislány édesapjává vált.

A lány születése előtt 2 hónappal derült ki, hogy az apa meg fog halni.

Ekkor a belei és a hasnyálmirigye között találtak daganatot, és mindössze 2 évet jósoltak neki. Mike most egy palliatív, végstádiumú rákosoknak kifejlesztett programban vesz részt a Dove House Hospice jóvoltából. Mivel az intézet önkéntes alapon, ingyenesen foglalkozik a betegekkel, ezért a haldokló apa elhatározta, hogy adományt fog gyűjteni a számukra.

Kritikus állapota ellenére Mike hajthatatlanul azért küzd, hogy felhívja a figyelmet a betegségre és hogy pénzt gyűjtsön a Dove House-nak - mesélte a felesége, Adrienne a Mirrornak.

Egy másik eset során, a kismama a szülés előtt néhány órával tudta meg, hogy rákos beteg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.