A rákos Val Kilmer nyilatkozott állapotáról

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Evga -
betegség rák Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán hallunk a rákbeteg Val Kilmer állapotáról, a színész azonban most megtörte a csendet, ő maga nyilatkozott.

Bár régóta sejteni lehetett, hogy komoly a baj, Val Kilmer idén tavasszal beszélt először arról a nyilvánosság előtt arról, hogy 2 éve torokrákban szenved. Akkor elmondta, hogy a kezelésektől folyton duzzad a nyelve és emiatt nehezen tud beszélni. Azóta gégemetszést hajtottak végre rajta, előfordul, hogy nehezen veszi a levegőt és beszédét is alig érteni. Ezúttal a The Hollywood Reporter készített vele egy interjút, amelyben őszintén vallott betegségéről és érzéseiről.

„Mindig mindent túl komolyan vettem. Mindenkinél több Oscart akartam begyűjteni. Meryl Streep nagyon boldog lehet. Jó lehet érezni, hogy mindenki szeret." – mesélte az 57 éves színész, aki betegsége ellenére sem készül visszavonulni, sőt jövőre rendezőként is bemutatkozik majd.

Val Kilmer két éve szenved torokrákban Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Evga
Óriásbaba született: 9 kilóval jött a világrahttp://www.life.hu/drlife/20171217-oriasbaba-szuletett-9-kiloval-jott-a-vilagra.htmlAz orvosokat is megdöbbentette a kis Brodey: a baba 9 kilogrammal jött a világra az egyik walesi kórházban. Dr. Life--Intenzív osztályra vitték Robbie Williamsthttp://www.life.hu/drlife/20171214-korhazba-vittek-robbie-williamst.htmlIntenzív osztályra került Robbie Williams, ezért volt kénytelen lemondani őszi koncertjeit. Az énekes most mesélte el, mit történt valójában. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoSikeres blogger lett az alkoholistábólhttp://www.life.hu/drlife/20171211-sikertortenet-sikeres-blogger-lett-az-alkoholistabol.htmlIgazi sikertörténet az ausztrál John DeCaux élete: egykor alkoholista volt, ma pedig elismert blogger. Dr. LifeOrigoAgyhártyadaganattal operálták Kate Walsht, ma már újra egészségeshttp://www.life.hu/drlife/20171211-agyhartyadaganattal-operaltak-kate-walsht-ma-mar-ujra-egeszseges.htmlAgyhártyadaganattal operálták, ma újra egészséges és boldog Kate Walsh, a Grace Klinika sztárja. Dr. Life--Dopeman édesapjáról: a karácsonyt már együtt fogjuk ünnepelnihttp://www.life.hu/drlife/20171208-dopeman-edesapjarol-a-karacsonyt-mar-egyutt-fogjuk-unnepelni.htmlNehéz időszak áll Dopeman háta mögött: húga beteg, ráadásul november végén az édesapja is stroke-ot kapott. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoAz Instagram sztárja lett a lány, aki vörös folttal az arcán születetthttp://www.life.hu/drlife/20171206-az-instagram-sztarja-lett-a-lany-aki-voros-folttal-az-arcan-szuletett.htmlSzületése óta egy tűzfolt található Sarah Taylor arcát, ám a lány nem rejtegeti aprócska szépséghibáját, Instagramján arra próbálja meg ösztönözni az embereket, hogy fogadjuk el önmagunkat. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.