Kollagénszálakkal feszesíttette ki fenekét az argentin anya, Marcela Iglesias

emelés szál kollagén feszesítés fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az argentin édesanya mindent megtesz azért, hogy fiatalabbnak tűnjön, ezért próbálta ki a "pókhálós" fenékemelést is, amelyről azt állítja, teljesen fájdalommentes. 

A fenék kereken és feszesen tartása a mai világban sokaknak nagyon fontos, de eddig csupán fenékimplantátummal lehetett sebészetileg elérni a kívánt eredményt. Ám most betörőben van egy új őrület, amely inkább a popsi megereszkedését gátolja, mintsem nagyobbítaná azt. Ez pedig a „pókhálós" fenékemelés. Marcela Iglesias édesanya megszállottan próbálja megőrizni fiatalságát, ezért kapva kapott az alkalmon, vagyis az új eljáráson, amely természetesen nem pókhálókkal, hanem kollagénszálakkal emeli a popsit.

Akár ilyen tökéletes feneket is eredményezhet ez az eljárás - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ez az eljárás feszesebb popsit eredményez, és teljesen fájdalommentes, ezt állítja legalábbis Marcela, aki a korát nem volt hajlandó elárulni. „Egyáltalán nem éreztem fájdalmat. Arra bátorítom mindazokat, akik félnek a plasztikai műtétektől, hogy próbálják ki ezt a kezelést – mondta a nő. – Én mindent megteszek azért, hogy elkerüljem az öregedést" – tette hozzá. Ide kattintva megnézheted, hogyan is néz ki egy ilyen kezelés.

Korábbi függőségeiről vallott Molnár Tamás, a Jetlag frontemberehttp://www.life.hu/drlife/20181114-korabbi-fuggosegeirol-vallott-molnar-tamas-a-jetlag-frontembere.htmlTíz évig volt a féktelen bulizás és az alkohol rabja Molnár Tamás, a Jetlag frontembere. Tavaly ősszel azonban végleg sikerült megszabadulnia a függőségtől. Dr. Life--Bélbaktériumokat találtak az egészséges emberi agybanhttp://www.life.hu/drlife/20181114-belbakteriumokat-talaltak-az-egeszseges-emberi-agyban.htmlMegdöbbentő eredményre jutottak a University of Alabama kutatói: különös dolgot talltak az emberi agyban. Dr. Life--A ráknál is pusztítóbbak lehetnek az ellenálló baktériumokhttp://www.life.hu/drlife/20181114-a-raknal-is-pusztitobbak-lehetnek-az-ellenallo-bakteriumok.htmlAz antibiotikumok nem megfelelő használata miatt kialakuló ellenálló kórokozók néhány évtizeden belül több ember halálát fogják okozni világszerte, mint a rák, hacsak nem történnek hatékony ellenlépések - írta a Magyar Idők. Dr. Life--Durván szétszabatta az arcát Meg Ryan: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20181113-durvan-szetszabatta-arcat-meg-ryan.htmlMeg Ryan túlzásba vitte a plasztikai műtéteket: már alig hasonlít fiatalkori önmagára. Dr. LifeOrigoStohl Luca gerincsérvvel küzd, folyamatosan figyelnie kell rá http://www.life.hu/drlife/20181113-stohl-luca-gerincservvel-kuzd-folyamatosan-figyelnie-kell-ra.htmlNem tud sokáig sem állni, sem pedig ülni Stohl András lánya, Stohl Luca, a Ninja Warrior műsorvezetője. Elmondta: évek óta gerincsérvvel küzd, gyógytornára kell járnia. Dr. LifeOrigoEgyelőre nem tudják megműteni Bangó Marikát, pedig szörnyű fájdalmai vannakhttp://www.life.hu/drlife/20181112-egyelore-nem-tudjak-megmuteni-bango-marikat-pedig-szornyu-fajdalmai-vannak.htmlKiderült, nem csak gerincsérve van Bangó Marikának, a helyzet sokkal súlyosabb. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.