Szuperhősként ábrázolja könyveiben halálos beteg kisfiát az édesapa

megható könyv beteg halálos gyerek szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy édesapa szuperhősként ábrázolja halálos beteg kisfiát a könyveiben.

Darren és Rebecca teljesen összetört, amikor az orvos közölte velük, hogy pár hónapos kisfiuk Krabbe-betegségben szenved és már nem sok időt jósoltak a kicsinek. Az édesapa nemrég úgy döntött, tesz valamit annak érdekében, hogy örökre megőrizzék a most 4 esztendős Jackson emlékét: szupehősként ábrázolva őt gyermekkönyveket kezdett el írni. Ennek olyan nagy sikere lett, hogy immár a 10. része jelent meg a sorozatnak.

Azon gondolkodtunk, miről is álmodhat egy kisgyermek. Ekkor jutottam arra az elhatározásra, hogy szuperhősként fogom őt ábrázolni. Hiszem, hogy ha a könyvből olvasok fel neki, akkor segítem abban, hogy szép álma legyen. A könyvek pár nap alatt elkészültek, igyekeztem olyan szavakat használni, amelyeket talán ő is megérthet. Kevesebb mint egy év alatt közel 4 ezer példány kelt el a könyvekből, el sem hiszem. A gyermekek, akiknek felolvassák őket szerte a világban, olyanok akarnak lenni, mint Jackson” – mesélte az édesapa a Ladbible-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.