VV Krisztián élő műsorban akadt ki a műsorvezetőkre

Forrás: RTL Klub -
düh Születés VV Vivien harag szex VV Krisztián ValóVilág 9 élő műsor gyermek VV Radics
Bombaként robbant a hír, hogy a 19 éves VV Vivien gyermeket vár VV Krisztiántól. Az örömhírt közösségi oldalán jelentette be, most pedig élő adásban beszéltek róla, hogyan küzdöttek meg a negatív kommentek hadával. Egy ponton azonban Krisztián a műsorvezetőkre is kiakadt.

Számos rosszindulatú kommenttel kellett megküzdenie VV Viviennek és VV Krisztiánnak, amikor kiderült, hogy a 19 éves lány a közös gyermekükkel várandós. Most az RTL Klub Reggeli című műsorában beszéltek arról, hogyan érzik magukat, hogyan küzdöttek meg a negatív kommentekkel.

„Úgy akartuk ezt az egészet, hogy nekiállunk a babaprojektnek. És hát, mint nagyon sok párnál sajnos nem mindig szokott elsőre sikerülni, de hát elsőnek sikerült. Tehát igen, lehet mondani, hogy egy kicsit hamar jött, de úgy gondolom, hogy 19 éves lettem, voltak nálam sokkal fiatalabb anyukák, akik ugyanúgy oda tudtak állni, mint anya, úgyhogy nem hiszem, hogy ebből probléma lehet” – fogalmazott a műsorban VV Vivien.

VV Krisztián élő adásban akadt ki Forrás: RTL Klub

Több kommentelőben felmerült a kérdés, vajon biztosan Krisztián-e a gyermek apja, hiszen Vivien a ValóVilág 9 villájában VV Radiccsal is ágyba bújt. A műsorban most egy grafikonon mutatták meg, hogy mennyi idő telt el a között, hogy Vivien Radiccsal, majd Krisztiánnal gyűrte össze a lepedőt. Így egyértelművé vált: Krisztián az apa. Ám neki nem tetszett a grafikonos megoldás, kiakadt a műsorvezetőkre.

„Bár egyébként nem tudom, kerestetek már egy két hete, hogy jöjjünk be ide, és azt leszögeztem, hogy ilyen Radicsos témák meg ilyesmik ne nagyon jöjjenek fel – háborodott fel Krisztián. – Most én is nagyon szívesen kellemetlen helyzetbe hozlak titeket élő adásban” – folytatta a volt villalakó.

Végül Vivien nyugtatta meg, hogy a grafikonnal csak az ő igazukat akarták bizonyítani.

Szinetár Dóra törli és tiltja a rosszindulatú kommentelőket http://www.life.hu/sztarok/20190311-szinetar-dora-torli-es-tiltja-a-rosszindulatu-kommenteloket.htmlSzinetár Dóra nem tűri tovább a rosszindulatú hozzászólásokat: mindenki, aki ilyesmit ír törölve és tiltva lesz. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Hódi Pamela nem beszéltek egymással a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-berki-krisztian-es-hodi-pamela-nem-beszeltek-egymassal-a-glamourgalan.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela is részt vettek a Glamour-gálán, de egymással nem beszéltek. TV + Sztárok--Vajna Tímea posztolt közösségi oldalára: futással gyógyítja a lelkéthttp://www.life.hu/sztarok/20190311-vajna-timea-posztolt-kozossegi-oldalara-futassal-gyogyitja-a-lelket.htmlSzinte nem telt el nap, hogy ne posztolt volna közösségi oldalára Vajna Tímea. Ám férje halála után inkább visszavonult a nyilvánosságtól, csak a gyász egy-egy pillanatát osztotta meg követőivel. Az özvegy most megtörte a csendet. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita és Kajdi Csaba az Instagramon harcolnak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-debreczeni-zita-es-kajdi-csaba-az-instagramon-harcolnak-egymassal.htmlKajdi Csaba modellügynök és Debreczeni Zita harcát az Instagramon követhetjük: csúnyán beszólogatnak egymásnak. TV + SztárokOrigoVisszaéltek Koós János nevével: hamis levél terjed http://www.life.hu/sztarok/20190311-visszaeltek-koos-janos-nevevel-hamis-level-terjed.htmlVisszaélnek Koós János nevével, és olyan levelet terjesztenek az interneten, amelyet nem a művész írt. TV + Sztárok--Czippán Anett vörös magas sarkúban ünnepelte 35. születésnapját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-czippan-anett-voros-magas-sarkuban-unnepelte-35-szuletesnapjat.htmlCzippán Anett betöltötte a 35. életévét, ezt pedig egy olyan fotóval ünnepelte, amitől mindenkinek leesett az álla. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.