Lemondta koncertjeit Demjén Ferenc

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
elmarad Demjén Ferenc rehabilitáció koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhúzódó rehabilitációja miatt lemondta koncertjeit Demjén Ferenc.

Rossz híreket közölt Demjén Ferenc menedzsmentje a közösségi oldalon. Azt írták, hogy a tavaly szeptemberben elmaradt siófoki koncertet májusban pótolták volna, ám az énekes a rehabilitációs kezelése miatt kénytelen azt újra elhalasztani.

Emellett a tavaszi turné koncertjeit is átteszik más időpontra.

A Ripost azt írja, a 72 éves énekes csípőjét február végén kellett megműteni, akkor egy korrekciós beavatkozásra volt szükség. Azóta otthonában lábadozik, gyógytornával próbál helyrejönni.

Így érzi most magát a legendás labdarúgó, Törőcsik Andráshttp://www.life.hu/drlife/20190425-igy-erzi-most-magat-a-legendas-labdarugo-torocsik-andras.htmlJobban érzi magát a két agyműtéten is átesett Törőcsik András. Dr. LifeOrigoDolgozni sem tud súlyos sérülése miatt az Exatlon Hungary volt játékosa, Kása Andráshttp://www.life.hu/drlife/20190425-dolgozni-sem-tud-sulyos-serulese-miatt-az-exatlon-hungary-volt-jatekosa-kasa-andras.htmlMég mindig nem épült fel az Exatlon Hungaryben szerzett sérüléséből Kása András. Dr. Life--Gyomorinfluenzával került kórházba Cipruson Hajdú Péterhttp://www.life.hu/drlife/20190425-gyomorinfluenzaval-kerult-korhazba-cipruson-hajdu-peter-musorvezeto.htmlKedvesével, Alföldy Annával utazott Ciprusra Hajdú Péter, ahol rosszul lett és kórházba került. Dr. LifeOrigo28 év után ébredt fel a kómából egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20190423-28-ev-utan-ebredt-fel-a-komabol-egy-no.html28 év után ébredt fel a kómából egy szaúdi nő. Dr. LifeThinkstockKárpáti Rebeka először beszélt édesanyja betegségéről a nyilvánosság előtthttp://www.life.hu/drlife/20190423-karpati-rebeka-eloszor-beszelt-edesanyja-betegsegerol-a-nyilvanossag-elott.htmlKárpáti Rebeka édesapját szinte az egész ország ismeri, ám édesanyjáról eddig nem igazán beszélt a nyilvánosság előtt. A modell és műsorvezető most az édesanyja mentális problémáiról mesélt. Dr. Life--Hazudni nem vétek – Mindennapi hazugságainkról feketén-fehérenhttp://www.life.hu/drlife/20190418-hazudni-nem-vetek-mindennapi-hazugsagainkrol-feketenfeheren.htmlHiába szépítjük a dolgot, füllenteni, ködösíteni mindenki szokott. Amikor ezt állítom, nem feltétlenül eget verő hazugságokra gondolok. A mindennapok során alkalmazott aprócska kis ferdítések már pont elegendőek ahhoz, hogy hozzuk a napi „valótlanságállító” átlagot. De mennyi is az annyi? Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.