jóindulatú daganat operáció daganat Csernus Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csernus Imre a Mokkának nyilatkozott az operáció után. Elmondta, figyelmeztetésként tekint a betegségére.

Nemrég műtötték meg Csernus Imrét, aki januárban egy csomót talált a nyakán. Június elején operálták meg, a daganatot eltávolították.

"Egy fájdalmas, picike csomót vettem észre. Elmentem az orvoshoz, orr-fül-gégészhez, másnap ultrahangra, és ott azt mondták, hogy ez nekik nem tetszik. Továbbmentem egy vizsgálatra, és ott kiderítették, hogy a fültőmirigynek egy jóindulatú daganata, ami a növekedés miatt hatást gyakorolhat az arcidegre, és ezáltal kialakulhatnak különböző tünetek" – mondta a pszichiáter, aki azonnal azon kezdett gondolkodni, hogy mi vezethetett a betegsége kialakulásához. "Utánanéztem, hogy a nyálmirigy és a nyál az mit jelképez, milyen konfliktusok lehetnek, amiket önmagam életében azt hittem, hogy rendeztem, de mégsem. A mintavétel után mondta a doki, hogy esetlegesen gyulladásba jöhet, adott is antibiotikumot, amit nem vettem be, és nem is jött gyulladásba, mert addigra én ezeket az aktuális sztorikat elkezdtem rendezni."

Erős fájdalmakkal küzd autóbalesete óta Oszvald Marikahttp://www.life.hu/drlife/20190710-eros-fajdalmakkal-kuzd-autobalesete-ota-oszvald-marika-jaszai-maridijas-szubrett.htmlAz M0-s autóúton szenvedett autóbalesetet másfél hete Oszvald Marika. Bordatörése van, nagy fájdalmak gyötrik: fájdalomcsillapítót szed, ülve alszik. Dr. LifeOrigoInzulinrezisztens Zimány Linda, és a pajzsmirigyével is gondok vannakhttp://www.life.hu/drlife/20190710-inzulinrezisztens-zimany-linda.htmlMivel nem úgy alakult a teste, ahogy szerette volna és megszokta, Zimány Linda orvoshoz fordult. Kiderült, szénhidrátanyagcsere-betegsége van, inzulinrezisztens. Dr. LifeOrigoInfúziót kapott Sarka Kata - Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190709-infuziot-kapott-sarka-kata.htmlSarka Kata az Instagram-oldalán mutatta meg a követőinek, hogy infúzióra kötötték. Dr. LifeOrigoVedd fel a harcot a PMS lelki tüneteivel!http://www.life.hu/drlife/20190705-vedd-fel-a-harcot-a-pms-lelki-tuneteivel.htmlMi az, ami havi rendszerességgel jelentkezik, nem tehetsz ellene semmit, számítasz rá, mégis váratlanul ér, miatta szinte teljesen kifordulsz önmagadból, bosszantó, de nem csak neked? Nos, ha a PMS-re gondoltál, akkor gratulálunk! A következőkben a PMS lelki tüneteiről és azok lehetséges feloldásáról olvashatsz. Dr. LifeOrigoSzorongással küzd Köllő Babetthttp://www.life.hu/drlife/20190709-szorongassal-kuzd-kollo-babett-tulvallalja-magat.htmlHajlamos túlhajtani magát a Feleségek luxuskivitelben sztárja. Dr. LifeOrigoA koponyasérülést túlélt német színész, Samuel Koch esete adhat reményt Schumachernekhttp://www.life.hu/drlife/20190709-koponyaserulest-tulelt-nemet-szinesz-samuel-koch-esete-adhat-remenyt-michael-schumachernek.htmlEgy hozzá hasonló súlyos koponyasérülést túlélt német színész gyógyulása adhat reményt Michael Schumachernek, írja a német InTouch magazin. A most 31 éves Samuel Koch-t 2010 decemberében érte baleset, nyaktól lefelé lebénult. Az orvosok nem bíztak benne, hogy rendbe jön, de ma már állni is tud. Dr. Life




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.