Majka különböző kezelések miatt nem tudja minden koncertjét megtartani

koncert Majka kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók nagyon várják, hogy hallhassák Majkát élőben, de nem minden koncertet tud megtartani. 

Sajnos szomorú hírt kellett közölnie Majkának a rajongóival. Néhány koncertet különböző kezelések miatt le kell mondania. Már júniusban egyszer tájékoztatta az embereket, hogy nincs minden rendben a hangszálaival, és úgy tűnik, azóta sem sikerült orvosolni a problémáját.

Majka kezelést kap Forrás: TV2

"Sajnos különböző kezelések miatt néhány bulit ki kellett venni a naptárból. Aznap mikor megkapom, nem léphetek fel. Nem csak Sárospatak, összesen 8 helyszín, amitől sajnos el kellett búcsúzni, de igyekszünk mindent pótolni. Ezzel sajnos nem tudunk mit csinálni... Sorry" – írta Majka egy kommentelő kérdésére.

Így van most, agyérgörcse után Zana József színészhttp://www.life.hu/drlife/20190714-igy-van-most-agyergorcse-utan-zana-jozsef-szinesz.htmlZana Józsefet agyérgörccsel szállították kórházba nemrégiben. A színész azonban az első éjszaka után saját felelősségére elhagyta a kórházat: elmondása szerint jól van. Dr. LifeOrigoEgyre többeknek okoz panaszt az időjárás-változáshttp://www.life.hu/drlife/20190713-egyre-tobbeknek-okoz-panaszt-az-idojarasvaltozas.htmlEgyre többeknek okoz panaszt az időjárás-változás – mondta Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában. Dr. Life--Így szabadulhatsz meg az allergiás kötőhártya-gyulladástólhttp://www.life.hu/drlife/20190627-igy-szabadulhatsz-meg-az-allergias-kotohartya-gyulladastol.htmlA szemünk talán a legfontosabb érzékszervünk, a betegsége ezért rengeteg kellemetlenséggel és akár súlyos következményekkel járhat. Az egyik leggyakoribb probléma a kötőhártya-gyulladás, amellyel valamilyen formában szinte minden ember találkozik élete során. Tavasszal és nyáron különösen nagy az esély a kialakulására, a levegőben szálló pollenek ugyanis könnyen allergiás kötőhártya-gyulladást okozhatnak. Dr. LifeOrigoNapi motiváló! Végtagok nélkül született, mégis teljes és önálló életet él ez a fiatal nőhttp://www.life.hu/drlife/20190712-amy-brooks-vegtagok-nelkul-szuletett-megis-teljes-es-onallo-eletet-el.htmlKarok és lábak nélkül született, mégis teljesen önállóan látja el magát Amy Brooks. Élete példaértékű lehet mindenki számára. Dr. Life--A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20190712-a-cukros-uditoitalok-fogyasztasa-novelheti-a-rak-kockazatat-kutatas-szerint.htmlA cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát egy nagyszabású, hosszú időn át tartó vizsgálat eredményei alapján – írta a BBC hírportálja. Dr. LifeOrigoRákkal diagnosztizálták a sztárfocista, Radja Nainggolan feleségéthttp://www.life.hu/drlife/20190711-rakkal-diagnosztizaltak-a-sztarfocista-radja-nainggolan-feleseget.htmlNagyon nehéz időszak előtt áll Claudia Lai, az olasz Internazionale focistájának felesége. A nőnél rákot diagnosztizáltak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.