Borzalmas alhasi fájdalmakkal került kórházba Dannii Minogue, akit beérkezve azonnal megműtöttek.

Hirtelen rosszul lett, majd szörnyű fájdalmat érzett Dannii Minogue, akit azonnal a londoni kórházba szállítottak. A híres énekesnő éppen egy barátjánál volt látogatóban, mikor rosszul lett, és egyre erősebb fájdalmai lettek.

Forrás: AFP

"Meg sem tudtam mozdulni a fájdalomtól, azt hittem, hogy meg fogok halni. Borzalmas érzés volt, hogy nem tudtam, mi okozza" - tette hozzá Dannii, aki a legjobban a 11 hónapos kisfia, Ethan miatt aggódott. "Nemrég lettem anya, van egy kisbabám, akire vigyáznom kell. Nagyon megijedtem." A kórházba beérve az orvosok akut vakbélgyulladást diagnosztizáltak nála és azonnal megoperálták.

Dannii fájdalmai olyan erősek voltak, amihez hasonlót csak a 20 órás vajúdása alatt érzett. "Akitől csak hallottam eddig, azt mondta, hogy az akut vakbélgyulladás a legfájdalmasabb dolog" - mondta az énekesnő, aki azóta már jól van.
Nemrég ráadásul az is kiderült, hogy Dannii párja, Kris Smith, a híres rögbijátékos állítólag félrelépett, ami teljesen letörte a szépséges énekesnőt. Szakításra egyelőre azonban mégsem került sor, mivel Dannii nem szeretné, ha a kicsi apa nélkül nőne fel.60-as cipőt hord a világ legnagyobb lábú emberehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110601-60as-cipot-hord-a-vilag-legnagyobb-labu-embere.html Akár halálosak is lehetnek a hamisított potencianövelő gyógyszerekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110602-akar-halalosak-is-lehetnek-a-hamisitott-potencianovelo-gyogyszerek.html Egy szenvedély, aminek Winona Ryder sem tud ellenállni: a kleptomániahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110602-kleptomania-amikor-a-lopas-nem-bun-hanem-betegseg.html Détár Enikő a mellőzés miatt került a pszichiátriára?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110601-detar-eniko-osszeomlott-egy-videki-pszichiatriara-kellett-vinni.html A 30 felett szülő nőknek nagyobb az esélyük a mellrákrahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110601-8-kockazati-tenyezo-ami-mellrakot-okozhat.html Gyönyörű, trendi, de nagyon veszélyes a nyár cipőslágere!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110531-egeszsegtelen-a-legujabb-cipo-divatorulet.html Bizarr orvosi kezelések a múltból - Amiket még ma is használnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110530-bizarr-orvosi-kezelesek-a-multbol-amiket-meg-ma-is.html Kikéri magának a tűsarkú cipőt - Ilyen cipőben hódít a szép színésznő!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110530-koos-reka-a-hamupipoke-kampany-arca.html