Dannii Minogue: "Azt hittem, meg fogok halni"

műtét Dannii Minogue vakbélgyulladás halálos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas alhasi fájdalmakkal került kórházba Dannii Minogue, akit beérkezve azonnal megműtöttek.

Hirtelen rosszul lett, majd szörnyű fájdalmat érzett Dannii Minogue, akit azonnal a londoni kórházba szállítottak. A híres énekesnő éppen egy barátjánál volt látogatóban, mikor rosszul lett, és egyre erősebb fájdalmai lettek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Meg sem tudtam mozdulni a fájdalomtól, azt hittem, hogy meg fogok halni. Borzalmas érzés volt, hogy nem tudtam, mi okozza" - tette hozzá Dannii, aki a legjobban a 11 hónapos kisfia, Ethan miatt aggódott. "Nemrég lettem anya, van egy kisbabám, akire vigyáznom kell. Nagyon megijedtem." A kórházba beérve az orvosok akut vakbélgyulladást diagnosztizáltak nála és azonnal megoperálták.

Dannii fájdalmai olyan erősek voltak, amihez hasonlót csak a 20 órás vajúdása alatt érzett. "Akitől csak hallottam eddig, azt mondta, hogy az akut vakbélgyulladás a legfájdalmasabb dolog" - mondta az énekesnő, aki azóta már jól van.
Nemrég ráadásul az is kiderült, hogy Dannii párja, Kris Smith, a híres rögbijátékos állítólag félrelépett, ami teljesen letörte a szépséges énekesnőt. Szakításra egyelőre azonban mégsem került sor, mivel Dannii nem szeretné, ha a kicsi apa nélkül nőne fel.

Tipp! Mások bőrébe bújt a hollywoodi színésznő! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.