VV Gigi: "Mindenki lapátfogúnak és lófejűnek csúfol"

műtét VV Gigi fogászati kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett, hogy elálló fogai miatt csúfolják, ezért VV Gigi úgy döntött, aláveti magát egy fájdalmas fogorvosi műtétnek.


rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Gigi bevallotta, hogy általános iskola második osztályáig cumizott, ezért állnak el ennyire a fogai. "Mind a négy bölcsességfogam kétfelé nőtt, és ez alul és felül is előretolta a fogaimat" - tette hozzá Gigi. A fájdalmas műtét egyébként csak az első lépés, a bölcsességfogak eltávolítása után ugyanis Giginek még 10 hétig egy speciális fogszabályzót kell hordania.

Tipp! Sztárkavalkád a Megasztár 6 partiján! Nézd meg képgalériánkat!



Mindenki ledöbbent: Tóth Gabi rákos?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110622-mindenki-ledobbent-toth-gabi-rakos.htmlÉlő adásból ment a műtőbe Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110622-elo-adasbol-ment-a-mutobe-demcsak-zsuzsa.htmlBoldogtalan vagy? Ki fog hullani a hajad!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110622-a-hajhullashoz-vezetnek-a-kimondatlan-felelmeink.htmlA homeopátia helye az egészségügyi rendszerbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110622-a-homeopatia-helye-az-egeszsegugyi-rendszerben.htmlTöbb mint 12 kilót fogyott 5 hónap alatt Tom Joneshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110621-tobb-mint-12-kilot-fogyott-5-honap-alatt-tom-jones.htmlKizuhant a kisfiú a nyolcadikról - a légkondicionáló berendezés fogta meghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110621-kizuhant-a-kisfiu-a-nyolcadikrol-a-legkondicionalo-berendezes-fogta.htmlA nyaralás veszélyes arca: egzotikus betegségekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-a-luxusnyaralas-veszelyei-egzotikus-betegsegek.htmlSzemét a mennyezettől a padlóig - A kóros gyűjtögetés pszichológiájahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-szemet-a-mennyezettol-a-plafonig-a-koros-gyujtogetes-pszichologiaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.