Jack Osbourne-nál nemrég szklerózis multiplexet diagnosztizáltak.

A sztárcsemetének nemrég született meg lánya, de a betegség máris beárnyékolja a boldogságát. A 26 éves Jack két héttel a lánya születése után tudta meg, hogy szervezetét megtámadta ez az autoimmun betegség, mely a központi idegrendszer gyulladásos megbetegedése.

Forrás: AFP

A fiatal férfi a People magazinnak adott exluzív interjújában mesélt először a betegségéről. "Ideges lettem és nagyon mérges a hír hallatán. Rögtön az jutott eszembe, miért épp most történik velem ez? Most már családom van, erre kellene koncentrálnom" - vallotta Jack, akinek most arra kell figyelnie, hogy a javulása érdekében a stresszt és az idegeskedést kizárja az életéből.

 

"Nem szörny vagyok, hanem csak beteg!" - 7 óriási tumor fejlődött ki egy kínai asszony arcánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120613-7-oriasi-tumor-fejlodott-ki-egy-kinai-asszony-arcan.html Nem csak egzotikus nyaraláskor csatlakozhat hozzánk! Hogyan szerezhetünk be többméteres férgeket?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120607-hogyan-szerezhetunk-be-tobbmeteres-fergeket.html Csökkenő ózonlyuk ellenére magasabb UV-sugárzás - Hogy lehet ez?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120614-csokkeno-ozonlyuk-ellenere-magasabb-uv-sugarzas-hogy-lehet-ez.html Megtalálta szerelmét a világ legmagasabb emberehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120614-megtalalta-szerelmet-a-vilag-legmagasabb-embere-sultan-koser.html Megszűnő merevedés aktus közben - Ez áll a háttérben (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120615-megszuno-merevedes-aktus-kozben-ez-all-a-hatterben-18.html A hullámvasút mentette meg az agydaganatos lány életéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120611-a-hullamvasut-mentette-meg-az-agydaganatos-lany-eletet.html