személyiség típus pszichológia macska gazdi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macskás gazdik egyáltalán nem olyanok, mint a kutyás társaik. De akkor milyenek ők valójában? A szakértő elmondja a videóban.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!

4 érv, ami a macska ivartalanítása mellett szólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121203-macskak-ivartalanitasa-fontos-vagy-sem-az-allatorvos-valaszol.htmlMegmentette gazdája életét Charlie, a macskahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120723-megmentette-cukorbeteg-gazdaja-eletet-a-macska-mikozben-hipoglikemias-rohama-volt.htmlVeszélyben a női macskatulajdonosok: nagyobb valószínűséggel lehetnek öngyilkosokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120705-veszelyben-a-noi-macskatulajdonosok-nagyobb-valoszinuseggel-lehetnek-ongyilkosok.htmlItt az idő - kismacskáid lesznek!http://www.life.hu/anyaskodj/20130129-a-macskak-elesset-bizonyos-jelek-elaruljak.htmlMacskagazdik figyelem: ezt ne adj a cicádnak enni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121218-sok-macska-az-gazdaja-megmaradt-etelet-eszi-pedgi-sztamos-etel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.