A színész megsérült az Argo 2 forgatásán. Az egyik jelenetben ütést kapott a fejére.

Véresen zárult Árpa Attila akcióvígjátékának, az Argo 2-nek a forgatása. Fekete Lótusz és Psycho, azaz Kulka János és Bicskey Lukács szamurájkardos összecsapása közben Kulka János megsérült a fején. Szerencsére a nindzsasapka megvédte, így a harc hevében észre sem vette az sebesülést- tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Akciójelenet közben Kulka János és Bicskey Lukács az Argo 2 forgatásán

"Ez csak egy karcolás" - mondta Kulka mosolyogva, de a vérző sebet el kellett látni. Tapaszt kapott rá. "Igazolhatom, hogy János nem kíméli magát, de most kvittek vagyunk, mert én is kaptam tőle egy karcolást az ujjamra, de észre sem vettem" - tette hozzá Lukács tréfálkozva. Kulka kaszkadőre az akrobatikus bunyók és csörték alatt Somogyi Zsolt hétdanos kyokushin karatemester volt, de a nagy leszámolást a színésznek kellett végigjátszania. "Kétszer két órát edzettem a felvétel előtt" - mesélte a híresség, akit még soha nem láthattunk hasonló szerepben. "Azért érdekelt, mert ügyetlennek tartom magam, és jó érzés azt gondolni, hogy egy akciófilmben helyt tudok állni, bár ezt a kardozást inkább egy tánchoz hasonlítanám" - tette hozzá a sebzett nindzsa.

Pszichiátriára került Demjén zenésztársahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130917-herpai-sandor-a-vmotorock-egykori-dobosa-pszichiatriara-kerult.html Van olyan állat, amelyik mindig mosolyog!http://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130828-hosszabba-teszik-az-eletet-a-stresszoldo-allatok.html Amputáció - Kudarc a betegnek és az orvosnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130828-amputacio-kudarc-a-betegnek-es-az-orvosnak.html Emésztőrendszeri probléma az újszülöttnél?http://www.life.hu/gyogyulj/20130912-a-lifehu-szekertoje-dr-nagy-zsolt-segit-az-emesztorendszeri-problemak.html Szexfüggőségéről vallott Robert F. Kennedyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130915-szexfuggosegerol-vallott-robert-f-kennedy-a-negyvenot-eve-meggyilkolt-volt.html