Egy a millióhoz az esélye annak, hogy egy afro-amerikai nőnek fehér kisbabája születik. Catherine Howarttal ez történt.

Fehér bőrű, zöld szemű, világosbarna hajú kisfiúnak adott életet a nigériai gyökerekkel rendelkező Catherine Howarth. A Nagy-Britanniában élő 32 éves anyuka, akinek kisfia június 1-jén jött világra, a Sunday Mirrornak elmondta, még maga a szülésznő is alig hitt a szemének.

Forrás: Sunday Mirror

„Azt mondták nekünk, hogy valószínűleg egy recesszív gént hordozok. A szüleim nigériaiak és amennyire vissza tudok emlékezni, a családom mindig is fekete volt" – árulta el Catherine, aki hozzátette: nemcsak ő, hanem férje, Richard is nagyon meglepődött, amikor először meglátta Jonaht.

Különleges ikerpár: egyikük fehér, másikuk fekete
Két évvel ezelőtt Pamela Frazer ikerlányainak története söpört végig a sajtón: az anyuka egyik gyermeke fekete, míg másikuk fehér bőrrel jött világra. Ahogyan Catherine Howarthnál, úgy Pamelánál is egy a millióhoz volt az esélye ennek - a cikket IDE kattintva olvashatod el.

„Nincs különösebb jelentősége Jonah bőrszínének. Ami számít, hogy boldog és egészséges kisbaba" – mondta az újdonsült szülőpár. A családról IDE kattintva nézegethetsz még több képet.