"Hiszek az öngyógyításban!" - Elszakadt külső bokaszalagját is rendbe hozta Müller Attila

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
öngyógyítás napidoktor Müller Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nagyon rosszcsont gyerek voltam, úgyhogy már kiskoromban is rengeteg balesetet szenvedtem, estem-keltem, de én már ekkor is azt tanultam, hogy nem kell megijedni a kisebb sérülésektől" - így kezdte a történetét Attila.

"A családomban is ezt láttam, így én is hiszek abban, hogy egy egészséges szervezet képes saját magát meggyógyítani. Persze komoly betegségnél mindenképpen orvoshoz kell fordulni, de ha lehet, akkor jobb elkerülni a gyógyszereket, és a természetes utat választani" - állítja.

Müller Attila és párja, Larion Zoé Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Müller Attila elmondta, hogy amikor elszakadt a külső bokaszalagja, akkor az orvosok begipszelték a lábát, mellyel másfél hetet kellett volna feküdnie és még három hetet járógipszben lennie. "Ebből az lett, hogy a harmadik nap után levágtam a fekvőgipszet és már vissza sem mentem az orvoshoz."

Hogy miképpen épült fel végül Attila, és végül hogyan gyógyította meg önmagát, kiderül a Napidoktor.hu cikkéből.

Nem te választod az életedet: ő választ téged http://www.life.hu/drlife/20150213-szivderito-egy-szivdobbanas-egy-pillanat-egy-elet-2-resz.html "... Nem te választod az életedet: ő választ téged. Nem értheted meg, miért jut neked több öröm vagy több szomorúság. Csak fogadd el és menj tovább. Az életünket nem választhatjuk meg, de azt mi döntjük el, hogy mit kezdünk a kapott örömökkel és bánatokkal..." Dr. Life Thinkstock Beszélj velem! – Beszélj rólam, mert veled együtt létezem http://www.life.hu/drlife/20150207-beszelj-velem-alapitvany-munkaja.html A sajátos nevelési igényű gyerekek fejlesztését, integrációját és mindenekelőtt a kirekesztésük feloldását manapság egyre több szervezet támogatja. Fontos, hogy az ép társaik ne tartsanak a sajátos nevelési igényű, valamilyen fogyatékossággal élő gyerekkel való találkozástól, sőt: értékeljék ezt örömként és egy lehetőségként arra, hogy egy különleges embert ismerhetnek meg. Dr. Life -- Ilyenre még nem volt példa! Szívátültetést hajtottak végre egy hatnapos csecsemőn http://www.life.hu/drlife/20150213-szivatultetest-hajtottak-vegre-egy-hatnapos-csecsemon-az-egyesult-allamokban.html Szívátültetést hajtottak végre egy hatnapos újszülötten az Egyesült Államokban. A kis Oliver Crawford a legfiatalabb páciens, aki ilyen műtéten esett át. Dr. Life -- A spermaszakácskönyv után most itt a vagina-joghurt http://www.life.hu/drlife/20150212-vaginajabol-keszitett-joghurtot-a-no.html A spermaszakácskönyv ötletén felbuzdulva joghurtot készített testnedveiből egy ovostanhallgató nő Állítólag teljesen ehető. Az emberi hülyeségnek nincs határa... Dr. Life -- Kórházba került a Rising Star döntőse - Vajon színpadra állhat vasárnap? http://www.life.hu/drlife/20150213-fehervari-gabor-alfred-a-rising-star-dontose-korhazba-kerult.html A TV2 Mokkájában vendégeskedtek a Rising Star döntősei. Várhegyi Lucas Palmira, Czibi Norbert és Peter Srámek mellett azonban Fehérvári Gábor Alfréd nem lehetett ott, ugyanis lebetegedett. Dr. Life -- Egyre több nőhöz juthat el az ingyenes méhnyakrák-szűrés http://www.life.hu/drlife/20150212-meg-tobb-vedononel-csinaltathatnak-a-nok-mehnyakrak-szurest.html Egyre több nőhöz juthat el az ingyenes méhnyakrák-szűrés. Az ÁNTSZ névreszóló meghívót küldött azoknak a 25-65 év közti nőknek, akik jogosultak az ingyenes vizsgálatra, és lakóhelyükön elérhető a védőnői vizsgálat. Dr. Life Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.