Depressziós a Szívek szállodája nyálas szépfiúja - Jared Padalecki sorstársain is segít

Szívek szállodája jared padalecki Gilmore Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Supernatural és a Gilmore Girls (Szívek szállodája) sztárja, Jared Padalecki nyíltan mesélt a depressziójával való küzdelemről. 

A színész egy forgatás alatt került maga alá először. "Picit elvonultam a lakókocsiba átöltözni, és ott, akkor teljesen összeomlottam. Jött egy orvos a forgatásra, akivel körülbelül 30 percen át beszélgettem. Azt mondta nekem, ez komoly depresszió lesz. Megbeszéltük, hogy időpontot kapok és felfüggesztjük a forgatást öt napra" - mesélte.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Hozzátette, nem értette, mi a baj, éppen sikerei csúcsán volt, barátokkal és rajongókkal körülvéve, az pedig csak nehezítette a dolgát, hogy a társadalom még mindig nem kezeli a helyén a depressziós betegeket.

Jared Padalecki később a Represent.commal is szövetkezett annak érdekében, hogy minél több embernek segíthessenek, aki ebben a nagyon is komoly betegségben szenved. Csatlakozott a To White Love on Her Arm nevű mozgalomhoz is, ami depressziós, függő, szuicid hajlmamú emberek támogatásáért jött létre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.