Hoppá! Ezek az 57 éves Bíró Ica tippjei a szexis bikiniformához

bikiniszezon napidoktor Bíró Ica hasizom strandszezon bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki gőzerővel készül a strandszezonra, ezért Bíró Ica mutat néhány olyan gyakorlatot, amivel lapos és izmos hasra tehetünk szert.

Bíró Ica felhívta a figyelmet arra, hogy a torna nem elég, az étkezésre is nagyon oda kell figyelni – de minden a fejben dől el!

Fotó: Varga Photography (Facebook/Bíró Ica)

Bár a fitneszdíva is felszedett néhány plusz kilót, elárulta, számára nagyon fontos az, hogy jól nézzen ki, mert ez befolyásolja az általános közérzetét, és magabiztosságot ad neki. Ezért biztos abban, hogy nyárra visszaszerzi bombaformáját.

Hogy melyik gyakorlatokkal lehet legintenzívebben leszámolni a felesleggel, kiderül a Napidoktor.hu oldalon található videóból!

3 isteni koktél narancsbőr ellen:

Nem túlzás azt állítani, hogy a narancsbőr a nők egyik rémálma, különösen a bikiniszezon és a falatnyi shortok hónapjai előtt. A pár napos csodaszerekben már nem hiszünk, ám néhány aprósággal tehetsz arról, hogy remek formába hozd a combjaidat a kánikulára. Íme a Life.hu tippjei!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.