rendőri készültség klinika szülés Katalin hercegné keresőkutya kórház bevonulás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen látni vélték a kora reggeli órákban, amint néhány rendőr belépett a kórházba, ahol Katalin fogja világra hozni második gyermekét. Lehet, hogy már ott is van a klinikán?

Egyre fokozódik a rendőri készültség a St. Mary's kórház körül – bizony, ez az a klinika, ahol a mindenórás Katalin hercegné világra fogja hozni második gyermekét.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

A Mirror értesülései szerint már kora reggeltől kezdve egyre több rendőr jelent meg az intézmény előtt, mi több, keresőkutyákkal is átkutatták a környéket. Nem véletlenül röppentek fel a hírek: mindez ugyanis a hamarosan bevonuló (vagy a már ott lévő) Katalin hercegné és hamarosan megszülető gyermeke biztonságát szolgálja.

Hol késik a királyi bébi?

Katalin hercegné és Vilmos herceg második babáját eddig április 25-re várták - a kis trónörökös érkezéséről azonban mind ez idáig semmi hír. Akkor most Katalin hordja túl a gyermekét, vagy az eddig megadott időpont volt téves? - a kérdésnek ITT járt utána a Life.hu.
Ismét Diana nyomdokaiba lép, netán meglep bennünket Katalin? http://www.life.hu/trend/20150323-katalin-hercegno-hamarosan-megszul-megtippeljuk-milyen-ruhaban-mutatja-be-masodik-gyermeket.htmlKatalin esküvői ruhája hónapokkal a nagy nap előtt és után is mindenkit érdekelt, két éve pedig mindenki nagyon várta, milyen ruhában mutatja be első gyermekét a szép hercegnő. Most már tényleg csak pár nap, és megszületik György herceg kistestvére, arról azonban még nincs hivatalos információ, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Addig is meglestük Katalin kedvenc ruhatervezőinek új kollekcióit, hogy megtippeljük, vajon mit visel majd a hercegnő, amikor a szülés után elhagyja a kórházat.Trend--Fertőzött a kórház, ahol Katalin hercegnő fog szülnihttp://www.life.hu/news/20150426-fertozott-a-korhaz-ahol-katalin-hercegno-fog-szulni.htmlKatalin hercegnő bármelyik pillanatban megszülhet, azonban a St. Mary kórház sebészeti osztályát lezárták, mert nyolc beteg bakteriális fertőzést kapott. NewsNorthfotoIlyen lesz a királyi csemete: megvan az első fotó Katalin kisbabájáról!http://www.life.hu/csalad/20150330-katalin-hercegne-kisbabajarol-megmutattak-az-elso-fotot-es-azt-is-megrebesgettek-hogy-lany-lesz.htmlNéhány hetet még várni kell arra, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg második kisbabája megszülessen, az első fotó azonban máris megjelent róla: egy 3D-s ultrahang felvétel.Család--Így várják az angolok Katalin kisbabájáthttp://www.life.hu/news/20150422-megindult-a-londoni-orulet-igy-varjak-a-kiralyi-csalad-rajongoi-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg.htmlElkezdődött az őrület Londonban, a leglelkesebb rajongók már az utcán sátoroznak és a kórház előtt várják, hogy megszülessen Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke.News--Érkezik a brit trónörökös? Íme, az első fotók a kórházról, ahol Katalin szülni foghttp://www.life.hu/csalad/20150419-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-masodik-gyermeke-barmikor-vilagra-johet.htmlAhogy arról egy nappal ezelőtt a Life.hu beszámolt, bármelyik pillanatban szülhet Katalin hercegné. Most pedig azt is megmutatjuk, hogy várják az angolok a kis trónörököst.Család--Katalin hercegnő hétfőn babakelengyét vásárolgatotthttp://www.life.hu/csalad/20150425-katalin-hercegno-hetfon-babakelengyet-vasarolgatott.htmlKatalin hercegnő mára van kiírva, már az egész világ izgatottan várja a brit trónörököst. A baba egyelőre még várat magára, de az angolok folyamatos készenlétben vannak, és a gólyahírre várnak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.