Vállalta az újabb kezeléseket Czeizel Endre

leukémia kórház kemoterápia Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az évek óta leukémiában szenvedő orvos korábban eldöntötte, ha kiújul a betegsége, nem fogad el újabb kemoterápiás kezeléseket. Most azonban másképp döntött. 

A professzor a születésnapi köszöntésén árulta el, hogy a rákbetegsége kiújult, ezért ismét kórházba vonul.

"Gyengének érezte magát ahhoz, hogy újfent vállaljon egy kezelést. Szerencsére azonban meggondolta magát, és most ismét kórházban, terápián van. Úgy tudom, hogy dolgozik is odabent. Amit tud, még szeretne befejezni" - árulta el a Blikknek a család egyik közeli ismerőse.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Csípőjéből és bordáiból építenek új arcot Mickey Rourke-nakhttp://www.life.hu/drlife/20150504-csipojebol-es-bordaibol-epitenek-uj-arcot-mickey-rourke-nak.htmlBár már átesett egy-két nem túl sikeres plasztikai műtéten, a színész - ismerősei szerint - újabb beavatkozásra készül. Úgy döntött, csontpótlással változtat az arcán.Dr. Life--Szaunázás – amikor tűzzel, erővel telik meg a férfiszívhttp://www.life.hu/drlife/20150429-jotekony-hatassal-van-az-egeszseggel-a-szauna.htmlÓriási hatékonysággal védi a középkorú férfiakat a finnek által csak a "szegény ember gyógyszertárának” nevezett szauna. A Kelet-finnországi Egyetem tudósainak a Jama Internal Medicine orvosi szaklapbanmegjelent tanulmánya szerint akár 63 százalékkal is csökkentheti a középkorú férfiak szívrohamkockázatát a szaunázás, bár a hatásmechanizmus egészen pontosan máig nem ismert – írta az MTI.Dr. LifeThinkstockTourette-szindróma - kényszeres gondolatok és tettekhttp://www.life.hu/drlife/20150428-tourette-szindroma-a-kenyszeres-gondolatok-es-tettek-betegsege.htmlÉrtetlenség, megdöbbenés és felháborodás kíséri a Tourette-szindrómában szenvedő betegek megnyilvánulásait. Ha gyerekről van szó, a szülők akár büntetik is a fel nem ismert betegség miatt a kiskamaszt, pedig büntetés helyett segítségre lenne szüksége.Dr. LifeThinkstockAz akaraterő edzése 7 pontban – könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/drlife/20150422-akaratero-edzese-7-pontban-konnyebb-mint-gondolnad.htmlAz élet számos területén szükség van az akaraterőre – legyen az ellenállás a csábításnak, tudatos lemondás, vagy éppen egy kitűzött cél elérése. Sokan gondolják úgy, hogy az akaraterő olyan, mint egy izom a szervezetben – megfelelő edzéssel erősíthető.Dr. LifeThinkstockMocskos felületek – Toplista a hétköznapi koszrólhttp://www.life.hu/drlife/20150422-feluletek-amelyekrol-nem-is-gondolnad-mennyire-piszkosak.htmlSok mindenről már messziről látszik, hogy ragad a piszokról, más felületeket azonban úgy használunk, hogy nem tudatosul bennünk, előttünk már ezrek használták úgy, hogy soha senki nem törli le vagy fertőtleníti azt.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.