Vírusként terjed az a videó, amelyben egy oregoni asszony utolsó kívánságát osztja meg.

A petefészekrákkal küzdő Leslee Kirkendall igazi kutyabarát. Amikor kiderült, hogy betegsége miatt ápolásra szorul, négy kedvencétől kellett megválnia, mivel már nem tudott megfelelően gondoskodni róluk.

Forrás: Thinkstock

Az 56 éves asszony egy videóban kérte az embereket, segítsenek neki megvalósítani vágyát, hogy az utolsó napjaiban legalább egy órát játszhasson apró négylábúkkal.

Petefészekrák-világnap: ezt üzenik neked a sztárok
Pierce Brosnan élete két legfontosab nőjét veszítette el a rettegett kór miatt, Patrick Dempsey a mamáját, Angelina Jolie történetét pedig mindenki ismeri - a Life.hu ITT gyűjtötte össze a sztárok személyes élményein keresztül azt, amit tudnod kell a petefészekrákról.

„Egész életemben imádtam és mentettem a kutyákat. 4-es stádiumú rákom van, és talán furcsán fog hangzani, de az egyik utolsó kívánságom egész egyszerűen annyi, hogy leüljek a földre, egy órán keresztül játsszak egy csapat kutyakölyökkel, aztán eltávozzak... Ennyi" – mondja el a videóban Leslee, aki hozzáteszi, egy alomnyi, körülbelül 8 hetes kiskutyával szeretne időt tölteni, nagyon vigyázna rájuk, és férje segítségével még a szállításukat is meg tudnák oldani. A megható kérést alább tekintheted meg: