Egy haldokló asszony szívszorító utolsó kérése, hogy kiskutyákkal játszhasson

Forrás: Thinkstock -
petefészekrák betegség videó kiskutya játék ápolás haldokló asszony stádium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vírusként terjed az a videó, amelyben egy oregoni asszony utolsó kívánságát osztja meg.

A petefészekrákkal küzdő Leslee Kirkendall igazi kutyabarát. Amikor kiderült, hogy betegsége miatt ápolásra szorul, négy kedvencétől kellett megválnia, mivel már nem tudott megfelelően gondoskodni róluk.

Forrás: Thinkstock

Az 56 éves asszony egy videóban kérte az embereket, segítsenek neki megvalósítani vágyát, hogy az utolsó napjaiban legalább egy órát játszhasson apró négylábúkkal.

Petefészekrák-világnap: ezt üzenik neked a sztárok

Pierce Brosnan élete két legfontosab nőjét veszítette el a rettegett kór miatt, Patrick Dempsey a mamáját, Angelina Jolie történetét pedig mindenki ismeri - a Life.hu ITT gyűjtötte össze a sztárok személyes élményein keresztül azt, amit tudnod kell a petefészekrákról.
Szívszorító üzenettel búcsúzik férjétől a Facebook-vezérhttp://www.life.hu/news/20150506-david-goldbergtol-bucsuzott-a-facebookon-felesege-sheryl-sandberg.htmlRendkívül megható üezenetben búcsúzik nemrég elhunyt férjétől a Facebook operatív vezetője, Sheryl Sandberg, akinek élete szerelme tragikus hirtelenséggel távozott. News--Négylábú szakember - Kutya vette videóra a lánykérésthttp://www.life.hu/news/20150420-kutya-vette-videora-a-lanykerest.htmlHát ez nagyon cuki! Kurt Gies igazán különleges lánykérést szeretett volna, ezért legjobb négylábú barátjához fordult segítségért.NewsThinkstockSzívszorító videó: először láthatta születendő gyermekét egy vak kismamahttp://www.life.hu/drlife/20150507-eloszor-lathatta-szuletendo-gyermeket-egy-vak-kismama-egy-3d-s-ultrahangkepnek-hala.htmlA vak Tatiana Guerra először „érezhette" a még hasában lévő gyermeke vonásait egy 3D-ben kinyomtatott ultrahangképnek hála. Vigyázat, könnyfakasztó videó következik.Dr. Life--Meghatóan mesélt gyermeke anyjáról a sorozatsztárhttp://www.life.hu/csalad/20150428-josh-dallas-az-egyszer-volt-hol-nem-volt-sorozat-sztarja-meghatoan-meselt-gyermeke-anyjarol.htmlA népszerű, Egyszer volt, hol nem volt című sorozat két sztárja a valóságban is egy párt alkot, és ahogyan arról a Life.hu is beszámolt, nemrég született meg első közös gyermekük.Család--Mindenkit megsiratott a csodás hangú kisfiú – Megható videóhttp://www.life.hu/bulvar/20150420-a-szinpadon-sirta-el-magat-a-csodas-hangu-kisfiu-az-argentin-got-talent-tehetsegkutato-musorban.htmlMindenki készítse elő a zsebkendőket: a kis Nahuel Ruiz előadása után szem nem marad szárazon!TV + BulvárOrigoÍme, a bizonyíték, hogy csodák léteznek! Másfél év után került elő a kutyahttp://www.life.hu/news/20150203-masfel-ev-utan-kerult-elo-az-elveszett-kutya.htmlHihetetlen, de igaz! Másfél év után lett meg a kutyus gazdája.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.