Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának 15 évesen elvonóra kellett mennie, miután önkezével próbált véget vetni életének.

Bobbi Kristina Brown 14 éves korában már komoly kábítószer-problémákkal küzdött - állítja egy nemrég kiadott botrányszagú könyv, amely a most kómában fekvő híresség és a néhai Whitney Houston titkairól rántja le a leplet.

Forrás: Northfoto

Az Ian Halperin által jegyzett kötet szerint Whitney és Bobby Brown közös lánya nem sokkal 15. születésnapja előtt pszichiátriára ment, miután megpróbálta felvágni csuklóját, mi több, egy alkalommal édesanyját, Whitney-t is megpróbálta leszúrni.

A 22 éves lány, aki január óta kómában fekszik, azzal vádolta az énekesnőt, hogy túlságosan lefoglalta őt saját drogproblémája, emiatt rá már nem tudott eléggé figyelni. Whitney Houston 2012-es halála után Bobbi egyre vakmerőbbé vált: „Az elmúlt pár évben egy csapat őrülttel lógott" - mondta el egy Bobbihoz közelálló forrás a könyvben. Bobbi Kristina immár ötödik hónapja fekszik kómában, és bár felébredt, visszafordíthatatlan agykárosodása miatt a hírek szerint soha nem lesz képes az önálló életre.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!