Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt: tegnap délután súlyos motoros balesetet szenvedett Rékasi Károly. A színészt a Honvéd Kórházba szállították. Most egy újabb szemtanú szólalt meg, aki a baleset részleteiről mesélt. 

"Én értem hozzá elsőként, két fa között feküdt, letérdeltem hozzá, simogattam, nem mertem mozdítani (...) Bukósisak volt rajta, először fel sem ismertem, kit takar a rostély. Lélegzett, de beszélni nem tudott, nem moccant, nem is pislogott. Olyan volt, mint aki kómába esett"  – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő idős hölgy, aki a baleset helyszínével szemközti házban lakik. Egy másik szemtanú korábban arról beszélt, hogy megpróbálták stabilizálni Rékasi helyzetét és hívták a mentőket.

Forrás: MTI/Manek Attila

Rékasi éppen a tegnap reggeli Morning Show-ban nyilatkozott arról, hogy a fővárosban mindenhová motorral megy. "Motorral járok, mert nem lehet közlekedni Budapesten. Átérni a stúdió és a színház között, esetleg oda-vissza, autóval ez megoldhatatlan, így aztán motorral röpködöm" - olvasható a Bors cikkében.

A színészt a balesetet követően a Honvéd kórházba szállították, az állapotáról azonban a család kérésére nem adhat tájékoztatást sem az RTL Klub sajtóosztálya, sem az egészségügyi intézmény.