Lefagyasztatná magát és családját Kanye West

Forrás: AFP/Mike Coppola -
Kim Kardashian Kanye West sztárok hibernáció énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő kijelentéssel állt elő a világsztár, aki a hírek szerint örökké akar élni.

A jövő nemzedéke sem maradhat Kanye West nélkül. A sztár azt nyilatkozta, hogy Monet-nak, Mozartnak és Shakespeare-nek is ezt kellett volna tenniük, és ha tudna, szívesen „lógna” együtt ezekkel a művészekkel.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Természetesen nem egyedül tenné ezt, ugyanis az egész családját hibernáltatná. Ha a sztár ezt komolyan gondolja, borsos árat kell majd fizetnie. Ha a testét akarja lefagyasztatni, akkor 150 000 fontot, ha pedig csak az agyát, akkor 65 000 fontot kell kipengetnie - írja a Daily Star.

Hihetetlen! 40-nek néz ki a most 60 éves szupermodellhttp://www.life.hu/drlife/20150726-iman-a-szupermodell-hatvan-eves-de-negyvennek-nez-ki.htmlTe megmondanád a világ egyik leghíresebb szupermodelljéről, Imanról, hogy már hatvan éves? Dr. LifeOrigoUngár Anikó édesanyja 104 éves letthttp://www.life.hu/drlife/20150723-104-eves-lett-ungar-aniko-edesanyja.htmlIrigylésre méltó korba lépett Ungár Anikó édesanyja: Lilike néni 104 éves lett. Dr. Life--Ejha! Will Smith negyvenes felesége simán letagadhatna tíz évethttp://www.life.hu/drlife/20150723-jada-pinkett-smith-will-smith-felesege-letagadhatna-tiz-evet-a-korabol.htmlA 43 éves Jada Pinkett Smith hihetetlen formában van, tíz évet is simán letagadhatna a korából. Dr. Life--Molnár Anikó: "Nem tartom magam sem bolondnak, sem őrültnek"http://www.life.hu/drlife/20150629-molnar-aniko-evek-ota-panikbeteg-gyogyszerei-es-pszichologusa-nelkul-nem-birja.htmlÉvek óta küzd pánikbetegséggel Molnár Anikó, aki nem meri megkockáztatni, hogy ne szedje gyógyszereit. Dr. LifeOrigoDráma! Súlyosan megégett Michael Bublé kisfia http://www.life.hu/drlife/20150627-korhazba-kerult-michael-buble-kisfia-miutan-sulyos-egesi-seruleseket-szenvedett.htmlSúlyos égési sérüléseket szenvedett a világhírű énekes, Michael Bublé 22 hónapos kisfia, Noah. A sztár a történtekkor épp turnén volt. Dr. Life--Már a légzés is nehezen megy Czeizel Endrénekhttp://www.life.hu/drlife/20150627-czeizel-endre-genetikus-kezelese-nem-hozta-meg-a-kivant-eredmenyt.htmlSajnos mégsem hozta meg a várt javulást Czeizel Endre harmadik kemoterápiás kezelése. A genetikusnak már a légzés is egyre nehezebben megy. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.