Simán letagadhatna korából legalább 10 évet a 63 éves Sian Lesley, akiért ma is megőrülnek a férfiak.

Huszonéves fiúk bombázzák ajánlataikkal a 63 éves Sian Lesley-t, aki ma is irigylésre méltó formában van. Hiába: az egykori showgirl hosszú ideje él boldog párkapcsolatban 61 éves férjével a portugáliai Madeirában. Siant a DailyMail faggatta arról, mit tesz azért, hogy megőrizze fantasztikus külsejét.

Forrás: Facebook/Sian Lesley Waterfield

Minden nap egy pohár meleg citromos vízzel indítok, amelyet egy kis zabkása követ némi mézzel vagy kókuszolajjal, és egy kis kávét is iszom, miután befejeztem az edzésemet" - magyarázta Sian, aki simán letagadhat korából legalább 10 évet.

Zabkása: a tökéletes reggeli
Miért éri meg zabkásával indítanod a napod? Ennek járt utána a Life.hu - a cikkért kattints ide!

Bár leszögezte, hogy nagyszerű géneket örökölt, elmondása szerint ebédre salátát eszik, délután egy kis süteménnyel vagy csokoládéval kényezteti magát, vacsorára pedig általában halat rendel zöldségekkel, amelyhez egy pohár finom bort is elkortyolgat.

Forrás: Facebook/Sian Lesley Waterfield

Mindemellett a sportot sem hanyagolja el: naponta 35 percet fut vagy pilatesezik - utóbbi áldásos hatásait korábban ITT gyűjtötte egybe a Life.hu. Bőrét 50 faktoros naptejjel óvja, néhány évvel ezelőtt pedig arcfeltöltésen esett át, hogy megszabaduljon tokájától.