Kayla Morris szerint a rengeteg szépészeti beavatkozás csak még közelebb hozta őt édesanyjához.

Összesen 24 millió forintnank megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre anya és lánya, csak azért, hogy még inkább hasonlíthassanak kedvencükre, Katie Price-ra. 

Forrás: AFP, Twitter/Kayla Jasmine

A most 20 éves Kayla Morrist 13 évvel ezelőtt nyűgözte le a glamour-modell egyik hasonmása, akkor határozta el, hogy amiben csak lehet, követi Katie-t: megnézte a tévéshow-ját, elolvasta az életrajzát, majd elkezdte másolni a kinézetét.

Kayla 17 éves kora óta egy sztriptízbárban dolgozott, az itt megkeresett pénzéből pedig nemcsak a saját műtétjeit fizette ki, hanem édesanyjáét is, később egy idősebb férfi pártfogoltjaként azonban már könnyebb dolga volt a rengeteg operációk finanszírozása.

Egészen addig, amíg az úr felesége tudomást nem szerzett férje fiatal támogatottjáról. Kayla 18 éves kora óta nem csupán a melleit, hanem a fenekét és az ajkait is feltöltette, ugyanúgy, ahogy 38 éves anyukája, Georgina is. Az asszonyról ide kattintva nézhetsz képeket.Az anyukám a legjobb barátnőm, a plasztikai műtéteink pedig még szorosabbá fűzték a viszonyt közöttünk. Minden alkalommal, amikor kés alá feküdtünk, közelebb kerültünk ahhoz, hogy úgy nézzünk ki, mint Katie Price" - magyarázta Kayla a Mirrornak.

Akik mindent bevetnek, hogy kedvencükre hasonlíthassanak
Nem Kayla és édesanyja lenne az első, akit a sebészkésig vitt egy sztár iránti rajongása. Korábban Claire Leeson költött milliókat arra, hogy Kim Kardashianra hasonlítson - nézd csak meg ITT, hogy sikerült neki! Lindsay Lohan féltestvére pedig híres családtagja kinézetére hajaz, ennek érdekében már öt szépészeti beavatkozáson esett át -kattints ide a cikkért!