plasztikai műtét operáció bántás Kim Kardashian implantátum iskola lány fenék London mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bántották az iskolában, ezért Claire Leeson úgy döntött, Kim Kardashianná operáltatja magát. Bizarr.

Claire Leeson 20 ezer angol fontot, vagyis nagyjából 8 millió forintot áldozott eddig a szépség oltárán, hogy példaképére, Kim Kardashianra hasonlíthasson. A 24 éves londoni lány a This Morning című műsorban beszélt az okokról, amelyek között a volt osztálytársak csúfolódásai is szerepeltek.

Balra az eredeti Kim, jobbra a "másolat" Forrás: AFP/Facebook - Claire Leeson
Leonardo DiCaprio kísértetiesen hasonlít Jack Nicholsonrahttp://www.life.hu/news/20140708-leonardo-dicaprio-kopaszodo-hajjal-es-szakallal-ugy-nez-ki-mint-jack-nicholson.htmlLeo mindig is híres volt a jólfésültségéről, nemrég azonban megdöbbentő fotó készült róla, amelyen úgy néz ki, mint Jack Nicholson és egy hobó keveréke. És ez nem egy filmszerep...News--Milliókat költött, hogy Jennifer Lawrence-re hasonlítsonhttp://www.life.hu/trend/20140403-jennifer-lawrence-amerikai-szinesznore-akar-hasonlitani-kitty-ezert-milliokat-koltott-plasztikai.htmlAz Oscar-díjas színésznőre akart hasonlítani, ezért vagyonokat költött plasztikai műtétekre Kitty.TrendOrigo5 színész és az eredetije - mi okozza köztük a döbbenetes hasonlóságot?http://www.life.hu/kult/20140426-osszehasonlitottuk-mennyire-hasonlit-a-szinesz-es-a-karaktere-a-2013-as-hollywoodi-filmekben.htmlHogyan készül fel egy színész a szerepére? Mi az oka annak, hogy külső és belső hasonlóság is tetten érhető egy ihletett szerepformálás során? 5 színész mesél arról, hogyan készült fel egy-egy életrajzi szerepére az elmúlt évben. A képek magukért beszélnek! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.