Kómában fekszik Harangozó Teri

Forrás: MTI -
betegség Terry Black kóma Harangozó Teri infarktus kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátai és rajongói nagyon aggódnak Harangozó Teriért. Az énekesnőt két hete szállították kórházba, és azóta sincsenek jó hírek róla. 
Harangozó Terit hátsó fali infarktus gyanújával szállították kórházba, ahol kiderült, a tüdejével is probléma van. Múlt héten csütörtökön megműtötték, azóta mindenki aggódik érte, köztük barátja, Terry Black, aki SMS-t küldött Terikének, de nem kapott választ.
Forrás: MTI
Mivel Terry Black épp Münchenben van, egy barátját küldte el a kórházba, hogy érdeklődjön az énekesnőről. Kiderült, még mindig kómában fekszik - értesült a Blikk.
A hátunk mögött rajzoló pszichológus legendája: igaz vagy sem?http://www.life.hu/drlife/20150831-eloszlattuk-a-pszichologusokrol-szolo-mitoszokat-velemenyek.htmlKötélidegek, naponta sok páciens és rengeteg lelki probléma, amely megoldásra vár: ez egy pszichológus „menüje”. De mégis, mit várunk el egy pszichológustól, miért megyünk hozzá, hogyan reagálunk a kezelésre és rá? Kíváncsiak voltunk mindkét fél véleményére.Dr. LifeThinkstockUndorító! Egy nőben nyúlkálva szelfizett az orvoshttp://www.life.hu/drlife/20150831-intim-helyzetben-szelfizett-paciensevel-az-orvos.htmlEgyik kezével egy páciens nemi szervében, másik kezével békejelet mutatva fényképezkedett egy orvos. Dr. LifeThinkstockMeggyógyulhat a hepatitiszes Pamela Anderson!http://www.life.hu/drlife/20150829-pamela-anderson-eddig-szerencsesen-viselte-betegseget-most-akar-ki-is-gyogyulhat-belole.htmlEgy új gyógyszernek köszönhetően tizenhat év után véget érhet a színésznő évek óta tartó rettegése.Dr. Life--Megállt a kislány szíve, de megmentették - te tudod hogyan kell újraéleszteni?http://www.life.hu/drlife/20150827-ha-megall-a-sziv-egy-zeneszamra-kell-az-ujraelesztest-vegrehajtani.htmlSzerda hajnalban riasztás érkezett a mentőkhöz: egy kislány szíve rosszullét után leállt és azonnali segítségre volt szüksége. Az eset ismét okot ad arra, hogy az Országos Mentőszolgálat felhívja a figyelmet az újraélesztés metodikájának elsajátítására. Nézd meg a videót!Dr. Life--A szoptatással átjuthat a csecsemőkbe egy gyakran előforduló, káros vegyi anyaghttp://www.life.hu/drlife/20150828-a-szoptatassal-atjuthat-a-csecsemokbe-egy-gyakran-elofordulo-karos-vegyi-anyag.htmlA kismamák a szoptatással tudtuk nélkül átadhatnak egy az iparban használt gyakori vegyi anyagot csecsemőjüknek, amely csökkentheti a gyermekkori védőoltások hatékonyságát.Dr. LifeThinkstockPénisze teszi tönkre az életét: így él a világ legnagyobb farkú férfijahttp://www.life.hu/drlife/20150901-a-vilag-legnagyobb-peniszu-ferfija-maganyos-es-nem-tud-teljes-eletet-elni-himvesszoje-miatt.htmlNem tud dolgozni, nincs szexuális élete és kiközösítik az emberek - így él a világ leghosszabb hímtagjával rendelkező Roberto Esquivel Cabrera.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.