Sokkoló! 45 kilóra fogyott Michael Schumacher

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
síbaleset fogyás rehabilitáció autóversenyzés agysérülés Forma-1 Michael Schumacher koponyasérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett egykori Forma-1-es pilóta felépülése a hírek szerint nagyon lassan halad, és ezt sokkoló fogyása sem könnyíti meg.

Tavaly márciusban a Gazzetta dello Sport nevű olasz napilap számolt be arról, hogy Michael Schumacher 20 kilót fogyott a 2013-ban szenvedett síbalesete óta.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

A Daily Express szerint azonban további 10 kilótól szabadult meg az elmúlt időszakban: az egykori Forma-1-es sportoló a család közeli ismerősei szerint immár csak 45 kilót nyom. Sajnos Schumacher állapota lassan javul, továbbra sem tud járni, kommunikálni és a külvilág ingereire sem reagál.

Pedig a hírek szerint milliókat költenek a világbajnok autóversenyző gyógykezelésére: felesége, Corinna egy kisebb kórházat rendezett be Schumacher glandi otthonában. A család továbbra sem adja fel a reményt - írja a brit lap.

Szerencsétlen baleset! Csontját törte a Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/drlife/20150919--kevin-magnussen-eltorte-a-kezet-egy-biciklibalesetben.htmlNem utazott el csapatával Szingapúrba Kevin Magnussen, aki kedden eltörte a bal kezét egy kerékpárbalesetben.Dr. Life--Édesapja kesztyűjében versenyzett a kis Schumacherhttp://www.life.hu/csalad/20150914-edesapja-michael-schumacher-kesztyujeben-versenyzett-mick-schumacher-schumacher.htmlOscherslebenben versenyzett Michael Schumacher fia, Mick Schumacher. Bár családja nem tudta elkísérni, Mick gondolatban édesapja segítségével versenyezhetett.Család--Forma-1-baba! Megszületett Nico Rosberg gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20150831-megszuletett-nico-rosberg-gyereke.htmlA Mercedes német pilótája apuka lett vasárnap délután.CsaládAFPVan fölösleges 638 milliód? Akkor a tiéd lehet Schumacher aláírása és Ferrarija!http://www.life.hu/news/20150909-michael-schumacher-altal-fejlesztett-ferrari-es-az-alairasa-milliokert-elado.html630 millió forintnak megfelelő összegért kínálta eladásra jelenlegi tulajdonosa azt a több okból is különleges Ferrarit, amelyet maga Michael Schumacher dedikált annak idején.NewsOrigoHat embert tudtak megmenteni az egykori Forma-1-es pilóta szerveivelhttp://www.life.hu/drlife/20150826-hat-embert-tudtak-megmenteni-az-elhunyt-autoversenyzo-szerveivel.htmlJustin Wilson korábban arról rendelkezett, hogy felhasználhatják donorként a szerveit, ha meghal.Dr. LifeAFPSchumacherék végre boldogok - elérték, amit akartakhttp://www.life.hu/news/20150715-schumacherek-boldogok-a-corinna-altal-inditott-perben-az-o-javara-hoztak-iteletet.htmlA Forma 1-es pilóta felesége elégedetten vette tudomásul, hogy az általa indított perben az ő javára hoztak ítéletet.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.