Összezárva Friderikusszal plasztika szépészeti beavatkozás Varnus Xavér Friderikusz Sándor szemhéj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres orgonaművész egy különös cserének köszönheti, hogy most már nincs "tangóharmonika szemhéja".

Friderikusz Sándor azzal a ténnyel szembesítette Varnus Xavért, hogy sokat ad a külsőségekre, és emlékei között az is szerepelt, hogy a szépészeti beavatkozásokat sem veti meg.

„Valójában egyszer csináltam egy csereüzletet egy barátnőmmel, aki plasztikai sebész és szeretett volna bejutni egy koncertre. Amikor elintéztem, megkérdeztem, mit ér ez meg neki, ő megnézett és azt mondta, egyetlen egy dolgon kellene javítani: egy bőrön az arcomon. A legcsúfabb nyomot a gravitáció tudja hagyni a szemhéjon" – magyarázta Xavér, aki nem szerette volna, ha tangóharmonika szemhéja marad, így beadta derekát.

Havas Henrik durván beszólt Aradszky Lászlónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-havas-henrik-a-tv2-sztraban-sztar-zsuritagja-durvan-beszolt-aradszky-laszlo-enekesnek.htmlHavas Henrik és Aradszky László először a focin szólalkoztak össze, majd a zsűritag elmesélt egy rövid történetet az énekes népszerűségével kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBalázs Klári: "Miért csináljuk, ha nem kenyérre kell? Ezért!"http://www.life.hu/sztarok/20151005-korda-gyorgy-enekesert-es-balazs-klari-enekesnoert-megorul-a-kozonseg-tombolnak-a-koncertjeiken.htmlKorda György és felesége szinte felrobbantotta a színpadot hétvégi fellépésén, a városligeti Oktoberfesten. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-zambo-jimmy-emlekkoncertjen-fia-krisztian-nem-vett-reszt.htmlA fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.TV + Sztárok--Wow! Überszexi Britney Spearsként villant Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151004-uberszexi-britney-spearskent-villogott-toth-gabi-elkepeszto-produkciot-nyujtott.html"Fejbe vág a seggem" - vezette fel produkcióját Tóth Gabi már a kisfilmbjében. A mérgező hangú csókkirálynő előadása nem volt semmi. Sőt! Havas Henrik nyelve is összeakadt tőle! TV + Sztárok--Ragyogott a szíve: Rá sem ismertünk a Mohamed Fatimává vált Baby Gabirahttp://www.life.hu/sztarok/20151004-ragyogott-a-szive-ra-sem-ismertunk-a-fatimava-valt-baby-gabira.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorának második adásában Baby Gabi Mohamed Fatima bőrébe bújt. És csodás volt! TV + Sztárok--Távol-keleti Vágó Istvánként lépett színpadra Bebehttp://www.life.hu/sztarok/20151004-bebe-a-tv2-sztarban-sztar-musoraban-tavolkeleti-vago-istvankent-lepett-szinpadra.htmlHavas Henrik szerint a múlt héten jobb volt, Majkának viszont tetszett Bebe produkciója a TV2 Sztárban sztár második adásában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.