antidepresszáns nyugtató altató Baby Gabi Baby Sisters
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem tudta, hogy a színpadon mindig vidám Baby Sisters-tagnak mennyi problémája volt a háttérben. Pedig betegsége és édesanyja halála is durván megviselte.

Gabit évekig zavarta, hogy megjegyzést tesznek a súlyára, és sokan akkor látták a legszebbnek, amikor a Baby Sistersben énekelt. Pedig akkor súlyos betegsége miatt fogyott le, hasában ugyanis két ökölnagyságú daganatot találtak. A harminc centis vágás a hasán még ma is emlékezteti a betegségre – írja a hot!.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Alig volt túl a betegségén, amikor kórházba kellett szállítani édesanyját, akinek a kérésére a család eltitkolta Gabi elől, hogy gyógyíthatatlan beteg. „A pályám kezdetén jártam, édesanyám azt szerette volna, ha csak a munkámra koncentrálok" – mondta a lapnak Gabi, akinek így fogalma sem volt róla, hogy anyukája rákos.

„Én végig hittem abban, hogy meg fog gyógyulni. Ez persze nem így lett. Épp fellépésre mentem, amikor a testvérem felhívott, hogy anya meghalt. Leállítottam a kocsit, és csak üvölteni tudtam” – mondta Gabi, akihez éjjel ki kellett hívni az orvost, olyan sírógörcsöt kapott.

A következő időkben súlyos betegség alakult ki az énekesnőnél: nem tudott nyelni, és amikor sikerült ennie, mindent kihányt. A betegségnek lelki okai voltak, így nyugtatót, altatót és antidepresszánst kapott. A gyógyszerek mellékhatása miatt azonban állandóan fáradt volt, és elkezdtek felmenni rá a pluszkilók, ami miatt végül abbahagyta a gyógyszerek szedését.

„Amikor több mint tíz kilót felszedtem, akkor szólt egy barátnőm, hogy ez nem mehet tovább. Így kerültem Csernushoz, aki tulajdonképpen megmentett. A beszélgetések során kiderült, hogy mivel nem tudtam elbúcsúzni édesanyámtól, állandó bűntudatom volt. Kidobtuk a gyógyszereimet, hazaküldött a családomhoz, és ha jött a rosszullét, el kell mennem futni. Így sikerült végül kiszabadulnom egy éveken át tartó örvényből” – mesélte az énekesnő.

Azta! Baby Gabi akkorát énekelt, hogy csak bámulunk

Sinead O'Connor dalait és énektechnikáját nagyon nehéz utánozni, hiszen egyedülálló és karakteres. Baby Gabinak azonban sikerült. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.