Furcsa betegség: allergiás az időjárásra egy fiatal nő

Forrás: Thinkstock -
betegség tünet allergia orvos időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves Jen Ferguson egy igen ritka, gyógyíthatatlan betegségben szenved. Bizonyos időjárási tényezők olyan allergiás reakciókat váltanak ki nála, amelyekbe bele is halhat.

A nő testén a hőmérséklet-ingadozás fájdalmas, viszkető hólyagokat okoz, melyekre az orvosok még nem találtak ellenszert. A csalánkiütésre emlékeztető foltok főleg akkor jönnek ki a nő testén, ha hideg van. Ilyenkor az ujjai és az arca is feldagad, így a munkáját sem tudja ellátni- írja a Daily Mail.

Forrás: Thinkstock

"Bármikor feldagadhat az arcom, így nem tudom elvégezni a munkámat. Főleg a hideg az, ami megvisel, ilyenkor a férjem és a gyermekeim kénytelenek annyira befűteni otthon, hogy alsóneműben járkálnak a laskában. Az allergia olyan súlyos is lehet, hogy a torkomra húzódik, ami ettől úgy bedagad, hogy akár meg is fulladhatok" - mesélte Jen, aki reméli, hogy hamarosan találnak gyógyszert a betegségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.