Onyutha Judit: "Istenhez fohászkodtam, hogy túlélje a fiam"

betegség Onyutha Judit fiú ima kórház vakbélgyulladás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A poklok poklát élte át a gyönyörű időjós, amikor kisfiát meg kellett műteni. 

Minden édesanya rémálma, amikor gyermekét műteni kell. Onyutha Judit számára is maga volt a pokol, amikor három órán keresztül kellett műteni gyermekét. "Marci először hasfájásra panaszkodott, gondoltuk, elkapott valamilyen vírust" - kezdte az időjós a Story magazinnak. Később azonban kiderült, hogy a dolog sokkal komolyabb és kisfia fájdalmait vakbélgyulladás okozza. Azonnal meg kellett műteni.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Életem legborzasztóbb éjszakája volt (...) Folyamatosan imádkoztam, hogy rendben menjen minden, tehetetlenségemben fel-alá járkáltam a kórházi folyosón (...) Csak akkor könnyebbültem meg valamelyest, amikor az altatóorvos kijött hozzám, és megnyugtatott, hogy a nehezén már túl vannak. De hozzátette azt is, hogy Marci még egy ideig bent lesz, mert a vakbélhez nehezen fértek hozzá" - mesélte az édesanya, aki a háromórás éjszakai műtét után alig várta, hogy magához ölelhesse fiát, aki már szerencsére jól van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.