Újra kell műteni Pataky Attilát - Nagyobb lehet a baj, mint gondolták

Forrás: TV2 -
műtét vérátömlesztés feleség gyengülés orvos aranyér állapot Pataky Attila kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Edda frontembere egyelőre nagyon gyenge, ezért az operációval még várnia kell.

Újabb fontos műtét vár Pataky Attilára. Az Edda énekesét szenteste előtt pár nappal kellett kórházba szállítania feleségének, a Bors hírei szerint hétfőn tért vissza újra az intézménybe, ám az orvosok szerint egyelőre nem tudják elvégezni rajta a beavatkozást, annyira legyengült.

Pataky Attila és felesége, Orsolya Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A lap által megkérdezett szakértő szerint Pataky Attilát valószínűleg nem egyetlen betegség miatt kezelik, és komolyabb baj is állhat a háttérben, mint a gyomorfertőzés és az aranyér.

Az aranyér leggyakoribb tünetei a vérzés, a csomó, a viszketés, váladékozás, a betegség ugyanakkor nem feltétlenül jár fájdalommal.

Súlyos beteg Janet Jackson - "Imádkozzanak értem"http://www.life.hu/drlife/20151227-sulyos-beteg-janet-jackson.htmlAz énekesnő a Twitterére posztolta ki, hogy aggasztó az állapota. Dr. LifeOrigo„Ha ott a pasim, nem jöhet fel” – beengedjük-e az állatot az ágyunkba?http://www.life.hu/drlife/20151228-ha-allattal-alszunk-jot-tesz-a-kozerzetunknek-egy-kutatas-szerint-velemenyek-pro-es-kontra.htmlEgy amerikai kutatás alapján leginkább jót tesz a gazdinak az, ha kedvencével osztja meg az ágyát. Egyesek higiéniai szempontból nem engedik ezt, mások érzelmi okokból döntenek úgy, hogy egy állatnak igenis van helye az ágyban. Mi a valóság, és mit gondolnak erről a kérdésről a Life.hu olvasói? Most kiderül!Dr. LifeThinkstockPataky Attila a kórházból üzent rajongóinakhttp://www.life.hu/drlife/20151226-pataky-attila-a-korhazbol-uzent-rajongoinak.htmlA kórházban fekvő Pataky Attila boldog karácsonyt kívánt rajongóinak, és biztató hírekkel is szolgált. Dr. Life--2 éve küzd az életéért Michael Schumacher http://www.life.hu/drlife/20151229-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-2-evvel-ezelott-szenvedett-sulyos-sibalesetet.htmlPontosan két évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet a hétszeres Forma-1-es világbajnok Franciaországban. Dr. Life--7 dolog, ami akkor történik veled, ha nem iszol alkoholthttp://www.life.hu/drlife/20151227-7-dolog-ami-akkor-tortenik-veled-ha-nem-iszol-alkoholt.htmlAz Elite Daily újságírója összeszedte 7 pontban, mi történt vele, amikor abbahagyta az alkoholfogyasztást. Nem, nem arról van szó, hogy a fiatal nő alkoholbeteg lett volna, csupán társasági poharazgatásának vetett véget egy időre. Dr. LifeThinkstockBaleset érte Tilláthttp://www.life.hu/drlife/20151229-baleset-erte-tillat-megserult-a-csukloja.htmlA műsorvezetőnek kórházba kellett mennie. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.