Pataky Attila életét a felesége mentette meg

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
betegség műtét feleség Pataky Attila kórház énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes jól ráijesztett a családjára és a rajongókra, amikor szenteste előtt pár nappal lebetegedett. A tünetek megjelenésekor felesége, Orsi rögtön kórházba vitte, amit ha nem tesz meg, komolyabb bajok is történhettek volna. 

Attila életmentő beavatkozáson esett át, miután vérének 35 százalékát elveszette egy fertőzés következtében. Felesége gyors reakcióján múlt, hogy nem történt nagyobb baj, Orsi ugyanis rögtön kórházba vitte az énekest, amikor az rosszul lett. Pataky Attila mára szerencsére jobban van, a felsége szerint stabilizálódott az állapota, de még mindig nagyon gyenge és sokan aggódnak érte - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Az egész zenekar egy emberként szurkol neki, hogy mielőbb felgyógyuljon. Napi telefonkapcsolatban vagyunk Attilával, örültünk, amikor meghallottuk, hogy túl van a nehezén. Bízunk benne, hogy hamar túl lesz rajta, mivel az eltelt 30 egynehány év alatt, talán ha kétszer történt olyan, hogy ne tudjon fellépni" - mondta a lapnak az EDDA billentyűse, Gömöry Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.