Rosszabbul van, mint gondolták! Komoly egészségügyi gondokkal küzd Rob Kardashian

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Ethan Miller -
betegség Kim Kardashian vese hasnyálmirigy orvos diabétesz kórház egészségügyi gond Rob Kardashian cukorbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos úgy tűnik, nem csupán a cukorbetegsége jelenti az egyetlen problémát Kim Kardashian öccsénél: a nemrég kórházba került valóságshow-sztárnál további súlyos egészségügyi gondokat is megállapítottak.

Mint a Life.hu megírta, Rob Kardashian nemrég rosszulléte miatt kórházba került, ahol az orvosok diabéteszt állapítottak meg nála. A Radar Online azonban megtudta: nem csupán a cukrával, hanem a veséjével és a hasnyálmirigyével is gondok vannak a 28 éves sztárnak.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Ethan Miller
A téma, ami még mindig kivágja a biztosítékot: tiltott gyümölcs vagy egészségtelen bujaság? – A hátsó kijárat és rejtelmeihttp://www.life.hu/drlife/20151211-tiltott-gyumolcs-vagy-egeszsegtelen-bujasag-az-analis-oromokrol-szakertoket-faggattunk.htmlAz elmúlt évtizedekben bármennyit is lazultak a szexuális viselkedés szabályai, illem ide vagy oda, az anális szex valahol még mindig tabunak számít. Az érzéki örömöket okozó, általában bizalmon alapuló szexuális kielégülési módnak azonban az orgazmus csak az egyik velejárója. A Life.hu szexuálpszichológusa, valamint egy proktológus (nem akármilyen) véleményt mondott a témáról. Dr. LifeThinkstockEgészség, pénz és boldogság - Ezt kívánják a Life.hu olvasóinak a magyar sztárok!http://www.life.hu/sztarok/20151231-magyar-sztarok-ujevi-koszontoje-koztuk-van-bereczki-zoltan-dundika-majka-sarka-kata-hajdu-peter.htmlA Tankcsapda fáradtságot, Tolvai Reni boldogságot, Nagy Feró sok-sok rock and rollt, Vajna Timi pedig sikert és gazdagságot kíván mindenkinek 2016-ra. TV + Sztárok--Dobd fel az ételeidet a tél legegészségesebb fűszereivel!http://www.life.hu/ez-zsir/20151208-egeszseges-teli-fuszerek-amiket-erdemes-fogyasztani-gyomber-fahej.htmlBőségesen használsz télen fűszereket? Érdemes, mert némelyik nemcsak csodát tesz az ételekkel, de kifejezetten pozitívan hat az immunrendszerre. Íme 3 olyan fűszer, amiket érdemes beiktatnod a téli étrendedbe! Ez Zsír!--Vegán menü karácsonyra: isteni, gyorsan megvan és nagyon egészséges!http://www.life.hu/ez-zsir/20151217-stohr-greta-vegan-menuje-karacsonyra.htmlIgyekszel mellőzni a húst és minden állati eredetű élelmiszert az étrendedből, de karácsonykor azért szívesen ennél valami finomat? Stőhr Gréta vegán szakácsnő karácsonyi menüjét érdemes kipróbálnod!Ez Zsír!--150 darab karácsonyi ajándékot kapott férjétől Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20151229-kim-kardashian-valosagshow-sztar-150-darab-ajandekot-kapott-karacsonyra-ferjetol-kanye-westtol.htmlNem aprózta el a feleségének szánt meglepetéseket Kanye West: a rapper személyi asszisztense segítségével szerezte be azt a 150 darab ajándékot, amely egytől egyig a feleségére várt a fenyőfa alatt. TV + Sztárok--Ebben a luxusban született meg a legifjabb Kardashian! http://www.life.hu/csalad/20151206-kim-kardashian-elkepeszto-luxusban-szulte-meg-fiat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, december 5-én megszületett Kim Kardashian és Kanye West kisfia. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.