A Playboy-villa egyik lakója, Carla Howe kitálalt a világhírű sajtómágnás hétköznapjairól.

Sakkozás és filmezés - Carla Howe szerint ezekkel telnek mostanában a 89 éves Hugh Hefner napjai. A Playboy magazin vezetőjéről, akinek titkairól korábban egykori barátnője, Holly Madison tálalt ki, ezúttal a híres villa egyik lakója, Carla Howe beszélt őszintén a The Sun-nak.

Hugh Hefner Raquel Pomplun és Crystal Hefner között a Playboy 60. évfordulójánForrás: AFP/2014 Getty Images/Rachel Murray

Annyira gyenge, hogy mindenhová ápolók kísérik - magyarázta a lapnak a nyuszilány, aki szerint már semmi sem a régi a Playboy-villában: Hefner soha nem hagyja el a hatalmas épületet, semmit sem hajlandó változtatni rajta, és Howe véleménye szerint olyan, mintha megrekedt volna a nyolcvanas években. A vacsorák pontban fél 7-kor vannak, este 9-re pedig mindenkit ágyba parancsol. Nem fogadhatunk vendégeket, főleg nem férfi látogatókat. Aki megszegi a szabályokat, kirakják - tette hozzá. A Playboy-villa, amely sokat veszített eddigi fényéből, a legutóbbi hírek szerint nemrég új tulajdonosra talált: kattints ide és tudd meg, mi lesz a hatalmas létesítmény sorsa.